Kiler Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 Coraz bardziej pospolite robi sie umawianie wypadow w teren na forum. Ostatnio to chyba bjar_1 kroluje w tej dyscyplinie. Ja (i inni forumowicze chyba)wchodzac na dzial np. Nasze odkrycia" chce zobaczyc co ludzie trafili ostatnio a nie czytac 5 czy wiecej postow pod rzad o tym gdzie sie spotkamy, o ktorej, ze pijemy przy dworcu czy o tym, ze jeszcze n egzaminow musze zdac. Zwykly hobbysta nie chce czytac tych dyrdymalow i tylko traci czas. Przez to forum traci na jakosci. Wiec apeluje do uzytkownikow forum, te sprawy zalatwiajcie na priv lub w dziale Spotkania i integracje".
general1006 Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 proste pytanie gdzie się podziewa moderator???mnie też to wk....ia od pogaduszek jest komunikator no ewentualnie chat, a nie forum. Co niektórzy w ten sposób nabijają sobie numerki które powinny świadczyć o jakimś doświadczeniu. Czasami odnoszę wrażenie, że na forum trwa wyścig kto pierwszy zdobędzie największa ilość ptk. Głupota jakich mało.pozdr.
Bocian Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Moderatorów jest nawet paru. Faktycznie zaczyna to być problem. Takie gadki z założenia miały trafiać w ostateczności do działu towarzyskie lub na chat.
vonadamski Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Witam!!!Nie wiem moze jestem dziwny ale mi to jakos nie przeszkadza. Natomiast wiele osob jest delikatnie mowiac zdegustowanych ciaglym nakladaniem nakazów i zakazów. Z powazaniem vonadamski
jack61 Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 No chyba ze moderator sam uzywa forum jako GG , lub jako skrzynki do przesylania zdjęc koledze np. z ogniska.Pzdr Jack61
Piorek Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Mnie tez to nie przeszkadza, uwazam ze takie wpisy robia atmosfere kolezenistwa i dobrego humoru, latwiej jest poznac co osoba pod danym nickiem soba reprezentuje wiec zamiast wprowadzac nowe zakazy i ograniczenia redakcja sprobowala by zrobic galerie zdjec samych fantow np. na stronie glownej ktora moga moderowac sami uzytkownicy.
Frozzer Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 a mi to przeszkadza dzial nasze odkrycia przerodzil sie w identyfikacje, towazyskie i jeszcze bog wie jakie inne dzialy
danieloff Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Po to jest dział owarzyskie", żeby tam prowadzić prywatne wymiany zdań. Mnie też bardziej interesuje tematyka poszukiwań i identyfikacja, niż idiotyczne informacje, ile kto ma lat, czego słucha i czy woli stringi, czy klasyczne majtasy:-) To też jest fajne, ale niektórzy bywalcy Forum ograniczaja się tylko do spraw prywatnych", a do tego chyba wygodniejsze jest GG lub forum na onet.plDaniel
Peter Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Jak Demokracja to i demokracja. Mnie to nie przeszkadza a i pomaga. Myślałem, że system nakazowo-rozdzielczy mamy już za soba? Wydaje mi się, że to co ludzie trafili ostatnio" jest efektem między innymi tego typu umawiania się". Nabijanie numerków" (lub ich brak) zaś jest DLA MNIE przejawem jakiejś pszenno-buraczanej obsesji a może kompleksów. Żyj i daj żyć innym.
Bocian Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 A moim zdaniem jest to szkodliwe bo w końcu nie da się wyłowić nic wartościowego wśród koleżeńskich pogaduch. Po to jest dział spotkania,integracje i towarzyskie.Takie dyskusje będą usuwane z pozostałych działów.
mietek Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Podobnie jak z identfikacj wszelakie pytania typu Stasiu. a jak am ostatni wypad, co znalazles?"
von Nogaj Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Panie generale! z przyjemnoscią oddam panu ponad 100 numerków które tu uzbierałem.jestem niedoswiadczonym zbieraczem modeli samolotow oraz etykiet piwnych-jesli numerek ma swiadczyc o doswiadczeniu to ja jako były kapral proszę o Szanownego Pana Bociana jako moderatora o przekazanie mojej numerkowej wiedzy Generalissimusowi;) a forum odkrywcy to zjadacz czasu-siedze i czytam co ludzie tu wypisuja zamiast zabrac sie do roboty w domu.A do numerków z przyjemnoscią dokladam tesciową bo własnie u nas gosci-jeszcze tylko tydzien...
JarekR Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Teściowej proponuję podać potrawę z grzyba o wdzięcznej nazwie przysmak teściowej" (czyli muchomor sromotnikowy)
Wraith Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Demokracja demokracją, ale jakiś porządek na forum musi być, trochę pruskiej dyscypliny się przyda;-) Pozdrawiam
pol Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Racja, kurcze nie po to wchodze i z ciekawosci klikam nowo dodane posty i odp. w dziale nasze odkrycia, zeby , po paru chwilach , zamiast nowych fotek czy opisów czytac jak ktos sie umawia.Rozumiem demokracje , ale naprawde nie po to były stworzone inne działy, zeby to sie mieszało.Mam tylko nadzieje ze z tej rozmowy wyjdzie cos konstruktywnego, a nie znowu kłótniapozdro dla wszystkichpozdro pol
Peter Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 No i mój przedmiotowy zapis (Piotrowe Pole) przeniósł się. Nie można było od razu powiedzieć jakiej Jego Wysokości przeszkadzam?
Peter Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Swoją drogą to jakoś żadnego Kilera na Poznajmy się" nie mogę zlokalizowac? Wyższy stopień wtajemniczenia ?
Seb Blatter Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 Porządek jest :) Po drugie forum Odkrywcy jest jednym z bardziej funkcjonalnych jakie znam (przynajmniej według mojej definicji funkcjonalności). Po trzecie jak ktoś się umawia, to niech się umawia, wszak czemuś to jednak służy.Jak komuś to przeszkadza, cóż, to zrozumiałe, aczkolwiek są takie wynalazki jak rolka w myszce, tudzież suwaki.Co do liczby postów, kto się tym przejmuje?I dodam jeszcze, co za dużo to jednak niezdrowo (banał co prawda, ale pasuje do wielu rzeczy).Z poważaniemBlatter Seb
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.