omi30 Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Napisano 22 Kwiecień 2003 skoro niektórych nudzi temat polskiej pancerki z 39 w co osobiscie wątpie;-) to miałbym taka prosbe do administratora.Moze by tak stworzyc jedno forum poswiecone 7-TP,TK-3,TKS z pewnoscią bedzie to jedno z najczesciej odwiedzanych forum !!!!!!
Marek Jaszczołt Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 Po pierwsze to na ironiczny żart sobie nie można pozwolić?Po drugie takie małe forum chyba byłoby zbyt hermetyczne.
polsmol Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 tzn. uważam, że takie forum jest potrzebne
jotes Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 A ja jestem przeciw tworzeniu nowej szufladki" forum. Sam już kiedyś myślałem, żeby zrobić osobne forum poświęcone starym zdjęciom, ale doszedłem do wniosku, że nie tędy droga. Wolę wórczy" bałagan, razem jest bardziej interdyscyplinarnie". Np. jesli kogoś interesuje wyłącznie broń strzelecka, to dlaczego ma przegapić wątek o ckm-ach stosowanych w 7TP? Albo km-ach lotniczych (z czasem miłośnicy lotnictwa zażądają własnej przegródki). Nie ma sensu się zamykać"...
Hartmann Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 Szkoda się zamykać.Pozwolę się zaliczyć do grona czołgowego - jest nas może 7,8.Lepiej pokazywać innym niż między sobą.Leszek
polsmol Napisano 24 Kwiecień 2003 Napisano 24 Kwiecień 2003 Macie trochę racji, ale takie oddzielne forum ułatwiło by chciażby szukanie informacji w starszych postach.
yoony Napisano 24 Kwiecień 2003 Napisano 24 Kwiecień 2003 anie wystarczylo by np dodawac w tama cie 4 **** i latwo rozpoznac i latwiej szukac?jednoczesnie zero izolacji?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.