MaciekC Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2006 taka spinka z miejsca walk 45 rok . ale nic o niej nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2006 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Maciek - skrobnij na maila, bo zapodziałem gdzieś twoje GG, a mam sprawę.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 No, ale żeś nakopał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 Dziwny trafem musialem skoczyc na granice niemiecką kilka dni temu. Nieinteresowalem się wczesniej MRU (bo daleko) ale jak tylko zobaczylem drogowskaz na Bunkry" zaraz skrecilem z głównej trasy. Niestety bylo dość wcześnie rano i nie moglem wejsc do srodka (zakaz wstepu teren prywatny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 ktos wie dlaczego bunkier zostal wysadzony w 37 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 niestety mialem zaledwie 25 minut wolnego czasu. niezdążylem zobaczyc wiele ale napewno tam wróce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 Najbardziej w rejonie podobaly mi sie miasteczka i wioski. Jechalem przez nie miedzy 6 a 7 rano. Ludzie jeszcze spali mialo się wrazenie ze dawni wlaściciele domkow zaraz wyjda na ulice. Niesamowity kontrast miedzy środkową polską a zachodem. W moic rejonach nieuświadczylo się krytej dachówką stodoły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Wysadzony po wojnie, a zbudowany raczej w 1937.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 ładnie powycinane wszystko co stalowe. Polski cham potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Akurat te to chyba po wojnie wycinali w ramach odzyskiwania złomu dla gospodarki narodowej.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 ja bym nie podchodził tak ortodoksyjnie do tabliczek zabraniających. w przypadku bunkrologii one nie obowiazuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Jak to nie obowiązują?To jest jakies nowe prawo?Chyba jednak skoro coś jest prywatnego to odpoczatku do końca.To tak jakbyś stwierdził ze na fleku mozesz jechac cudzym samochodem bo wtedy wolno.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 sa prawa które sa niezgodne z naturą. jak np. zamykanie wejść do MRU i zakaz poszukiwań z wykrywaczami. poczytaj na stronach bunkrowców to może cię oświeci.i nie zacietrzewiaj się tak, jest piatek, jutro grunwald. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2006 witam dzis wypad nawet sie udal choc obecnosc obcych dolkow na nowej miejscowce troche mnie zdolowaladzisiejsze trafienia na czyms pancernym od czegos pancernego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2006 najbardziej jestem zadowolony z 10 groszy polskich 1831 rok . robili je srebrne? cosik mi to na srebro wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Pewnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.