Schrek Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 ciekawe nie ???pozdrawiam wszystkich Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Ja wiem dlaczego....ale boję sie napisać....bo zniknie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 acha no ale mnie jedno zastanawia przecierz tam nic takiego nie było ... prawda???SchrekP.s. a moze sie myle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korallo Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Cenzura prewencyjna chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Bardzo dobre....Akagi.....Jak sie w postach błedy popełnia.....To znikają..... bez konsekFencji....Nie pozdrawiamSos (ups!!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Podstawowe zasady korzystania z Forum:Forum służy wymianie informacji i doświadczeń. Każdy ma prawo zadać pytanie lub udzielić odpowiedzi zgodnie z zasadami Regulaminu niezależnie od stopnia zaawansowania. Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania. Wypowiedzi stanowią własność intelektualną autorów i nie mogą być powielane bez ich zgody poza serwisem. Temat dyskusji powinien być jednoznacznie związany z tematyką serwisu. Na Forum zabrania się: Zamieszczania wypowiedzi/materiałów powszechnie uważanych za wulgarne lub obraźliwe (..) "Zaśmiecania forum informacjami nie związanymi z jego przeznaczeniem. Rozpowszechniania informacji nieprawdziwych lub mogących wprowadzać w błąd. (..) Świadomego wywoływania obraźliwych osobistych dyskusji oraz umieszczania wypowiedzi jawnie obrażających innych członków Forum. (..) Nie przestrzeganie tego krótkiego regulaminu może spowodować wycięcie postu z Forum bez ostrzeżenia!Poglądy prezentowane na Forum są własnością ich autorów i redaktorzy serwisu ani nikt inny poza autorami nie bierze za nie odpowiedzialności." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Prawdziwa cnota....krytyk....się nie boi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 cóz....mnie dzisiaj....też wielki inwkizytor....wyciął link.....do niekomercyjnej strony....mimo.......że to jest impreza niekomercyjna....w Centralnej Bibliotece Wojskowej....no ale....rąsia rąsie myje nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Paweł, odezwij sie do mnie w sprawie sprzetu na Bzurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Wycięcie adresu do strony Fundacji jest o tyle zabawne, że linki do stron ebay, czy allegro nie są usuwane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 wiesz kolekcj., tu nie chodzi o komercję, tu chodzi o niechęć ... czyjąć ... ( moderatora) do mnie, Pawła, itd.On nas po prostu nie lubi.....:))))))))))))))))))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Robert....podeślij mi.....swój.....numer telefonu......mój 607239973, 507051155......zanim nas wytną...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Posty lub całe wątki są usuwane jeżeli naruszają zasady forum lub kiedy ich autorzy o to poproszą. A co linku który został tak brutalnie odebrany jazłowiakowi to w regulaminie jest jeszcze jeden zapis:Na Forum zabrania się:Zamieszczania reklam stron internetowych, serwisów lub sklepów.Ustaliliśmy z Bocianem, że przymykamy oko na linki do konkretnych podstron, które stanowią uzupełnienie dyskusji a nie bezczelną reklamę. Kolega jazłowiak był o tym informowany wielkokrotnie, ale jak wiadać pamięć jest krótka. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 No dobra Piotrze ale ale ten post o który mi chodzi nie był ani reklama ani nic z ych" rzeczy....Jestem poprostu ciekaw why?"pozdrawiam Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Wiesz Polsmol śmieszny jesteś z tą swoją inkwizytorską manierą. Nigdy nie reklamował tu nigdy zadnych komercyjnych imprez. Za to Ty nie wycinasz postów sklepów, aukcji itp. Naprawdę wylecz wreszcie te swoje kompleksy. I zajmij się czymś w życiu, bo to tylko internet - sztuka złudzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 A wogóle to szkoda gadać. Baw się dobrze i sam popatrz jak swoim postępowaniem powolutku likwidujesz to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 W regulaminie nie ma mowy o komercyjnych imprezach" pozatym tu akurat można reklamować imprezy historyczne i to bez wskazania na komercyjne czy nie komercyjne. Przeczytaj a potem odpowiadaj. W przeciwnym razie się ośmieszasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Schrek Napisz co kokretnie masz na myśli. Jest tu w sumie trzech moderatrów i niestety mogę nie wiedzieć dlaczego konkretnie to czy tamto zostało usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Piotrze mi chodzi o ten watek gdzie była toczona dyskusja o tym kto ma monopol robienie prawdziewej" rekonstrukcji.Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Kolego Polsmol - posługiwanie sie manipulacją może prowadzić do wielu groźnych chorób. Do chorób tych nalezy tzw. orwelizm (trudne słowo), czyli tworzenie równych i równiejszych. Celem przypomnienia koledze, że niektórzy na tym forum nie musza posługiwac się regulaminem poniżej. Do grona tego nalezy np. Sosab, ktory reklamuje swoją stronę gdzie chce i jakoś kolega mu nie wycina adresów. A na tej stronie ma m,in. sklepik. Możesz sobie wycinać adres poloniimilitaris, na pewno mnie nie zaszkodzisz, ale może tym, którzy chcieliby wiedzieć nieco więcej o polskiej rekonstrukcji niż tylko to co znajduje się na tym forum. Kończę tę przykrą dyskusję i zapraszam do skończenia studiów prawniczych - pozwoli Ci to zrozumieć przepisy którymi się posługujesz. W machinegunie będą w połowie września najszybciej, cena ok 2000 zł. Ludzie co wy wogóle narzekacie. Wiadomo, że będzie dobrej jakości tak jak M1 karabinek tej firmy, czyli drewno i metal, zero plastiku. I co tu dużo gadać tylko jak się ma kasę, to tylko kupować!!! Na Polskie realia najlepszy. Gdzie w Polsce kupisz garanda no chyba, że przywieziesz z zagranicy dekowanego, ale w Polsce w praktyce jest to nielegalne. No chyba, że masz dużo kasy na badania psychologiczne (jest to wogóle paranoja) no i jeszcze odłożone na ładnie rzecz ujmujac "płatną protekcje. Jak ktoś lubi wogóle nie mieć problemów z prawem. Można sobie też kupić gumowego garanda z Kompani Braci, cena 150 funtów. Oto link do niego http://www.fngsupplies.com/ww22.html . Oczywiście można też sobie złożyć garanda, jak ktoś ma talent i sprzęt do obróbki metalu to może sobie kupić np. kolbę i inne części które są zgodne z ustawą o broni i amunicji!.Kto chce moze zamawiac http://www.wwiiguns.com/shop/products.php?p=1de27f z wątku http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=213223Witaj Wehrmacht21Mozesz sie strescic i powiedziec co takiego stalo sie z jego "ex-grupa i o ktora grupe chodzi??????????Powiedz mi takze ktorego czlonka tej grupy spotkal opisany przez ciebie los???? I jaki to LOS???Mam nadzieje ze nie "pijesz do naszej grupy:http://www.fjr1.org/poz i czekam na konkrety FallPS Przepraszam Jacek ze sie tu wpisalem nie na temat!Z wątku http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=124594Przy nowoutworzonym Stowarzyszeniu Rekonstrukcji Historycznej "Lwy Westerplatte w Gdańsku będzie powstawać Grupa Rekonstrukcyjna żołnierzy Wojskowej Skladnicy Tranzytowej na Westerplatte. Zainteresowanych zapraszam. Bliższe szczegóły wkrótce na stronie http://www.westerplatte.com.pl. Ewentualnie proszę kierować zapytania na mój mail. Z wątku http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=62853Czołem!Cóż ...widzę że moja prośba w temacie mundurów....umkneła w zapomnienie...lub...firma LANCIER z PIASTOWA....jest firmą super tajną produkującą na specjalne zamówienia ze nikt nie potrafi mi pomóc w ustaleniu jej namiarów.Prosiłem o kontakt na adres mailowy.Jeżeli ktoś może pomóc naszym kolegom reenactorom z Australii...bedę zobowiązany. To oni prosili o kontakt z ta firmą!!!!!Proszę o kontakt na priva w tej sprawie jeżeli adres LANCIERA jest ....SUPER TAJNY!Dziekuję i .....pozdrawiam życzliwych!Sosabhttp://www.arnhem1944.civ.plZ wątku http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=198927Czy mógłby ktoś podać namiary (nr tel., email) na firmę która w trakcie tej imprezy przygotowywała pirotechnike.Z góry bardzo dziękujePiotr „Duszan” AdamczykPro FortaliciumMistrzem ceremoni od pirotechniki jest Maciej Grabowski i jego wspaniała ekipa. Tel 607 598 138Z wątku http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=176070#177420może znajdziesz coś tutaj http://www.gewehr43.com/ " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 PanowieInternet jest pojemny, myślę że moderator (czytaj inkwizytor) nie potrafi zrozumieć że wystarczy niewielka promocja nowego portalu na paru imprezach rekonstrukcyjnych, sądzą że potrzeba na to około pół roku i dział rekonstrukcja bedzie tak popularny jak forum Panzergrenadiera. Niestety w tej chwili jedyną atrakcją tego działu są kłótnie i poczynania inkwizycji. Polsmol zastanów sie nad tym, a jeśli nie znasz niuansów i układów panujacych w tym środowisku to moze zajmij sie działem Ksiażka i Film, tam będzie bezpieczniej. Ciekawe czemu nie usunąłeś przytyków i drwin Sosaba pod adresem byłych członków jeg grupy którzy zaczeli działac samodzielnie, i byli tak bezczelni że odważyli sie zorganizować coś bez jego błogosławienstwa.Bycie moderatorem, oprócz sławy i chwały ma również ciemne strony.Wydaje mi sie że powinieneś odrzucić własne sympatie i podchodzic do tematu na zimno. W moim poscie nie starałem się obrazić Sosaba, tylko wyraziłem swój pogląd pod którym sie podpisałem imieniem i nazwiskiem. Znając fakty podważyłem bzdury które tu wypisywał od paru lat. Rozumiem że gdybym napisał to jako anonim, można byłoby tak uczynić, a tak odebrałes chłopu możliwosc obrony dobrego imienia ( nie Jacka Dziedzieli ale nicka Sosab", bo czym sobie na to generał zasłużył) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Jak zwykle jest pełno mądrych do oceniania, ale jak trzebaby się złosić do tej zaszczytnej" (trzymajcie mnie!) to rura wam niestety koledzy zmiękła. Nich każdy z was poczyta sobie przez tydzień, w dzień w dzień wszystkie nowe posty w tym dziale. Może wtedy przestanie was dziwić, że coś mi umkęło. Co do poziomu tego forum to niestety przyznaję, że zażdko banujemy urzytkowników, ale chyba to się zmnieni. I jeszcze jedno. Nie jestem sędzią i nie mam zamiaru rozsądzać który z was ma dłuższy karabin.... Trzymam się regulamiu (studia prawnicze Ha Ha HA!!!!) a jak ktoś nie potrafi trzymać jęzora na wodzy to jego problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Schrek Nie przypomniam sobie abym usuwał taki wątek. Co oczywiśćie nie przsądza sprawy bo tu jest masę sprzątania i mogłem zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.