jacenty2004 Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 A reszta do tego w tej komórce była? :)
stedke Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 no ladny tromel:)a gdzie reszta??;)jak masz to sie pochwal:)
razdwatrzy5 Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Napisano 12 Wrzesień 2005 Żałuję ale na dzień dzisiejszy nie posiadam reszty, może gdzies kiedyś znajdę:).P.S. A może mały quiz, kto zgadnie gdzie znalazłem ten magazynek?
stedke Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 moze w szkole?ja za swoich czasowe heheh pocichu wytargalem 2 maski cywilne pgaz.w kartonikach niemieckie produkcja 1941r. tt-ke z zaspawana lufa,kilkanascie paskow nosnych do mosina:)heheh a ze szkoly nie lubilem to nie mialem skrupolow pozyczyc" tych fantow i tak sie nikt nie pokapowal:)
razdwatrzy5 Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Napisano 13 Wrzesień 2005 Ciepło:), nie szkoła, ale tez urzad" użyteczności publicznej.:)
razdwatrzy5 Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Napisano 22 Wrzesień 2005 Dobra, może bocian nas nie opieprzy za pogaduchy na forum:)Już powiem: znalazłem to cos w zakrystii pewnego kościoła w centralnej Polsce.:)pozdr.
stedke Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 zabawiac to on sie mogl...ale chyba z ministrantami lub organista hehe :D
JanW Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Po lekim prostowaniu. Może Koledzy maja fotki , rysunki kompletnego magazynka ? Jestem ciekawy jak wyglądało podawanie amunicji i jakich części jeszcze brakuje oprócz pokrywy tylnej.
razdwatrzy5 Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 hej:)Posucha w tym roku dopadła mnie także w sferze wykopkowej-absolutny brak czasu, dobrze że chociaż coś takiego się trafiło, dodam że obeszło się bez wykrywki i szpadla:)pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.