Skocz do zawartości

Twierdza Modlin - mapa 1:10 000

pająk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam mapę jak w temacie. Wydana w 1993 r. Obejmuje obszar N-34--126-C-b-3. Jeśli ktoś potrzebuje to mogę zeskanować i wysłać mailem. Pozdrawiam.

Napisano
http://maps.google.com/maps?q=ostr%C3%B3da+poland&ll=53.668239,19.947653&spn=0.022560,0.060176&t=h&hl=en
a może takie coś?? wystarczy wpisać w wyszukiwarkę np: poznań poland i mamy satelitarną fotę regionu.szkoda tylko że do 200 metrów.
pozdro
Napisano
Nie spodziewałem się takiego zainteresowania :)
Myślałem, że ta mapka jest dosyć powszechna. Zabieram się do skanowania i wyślę wszystkim. Z konieczności mapka będzie podzielona na fragmenty do wydruku na A4. Dla uzyskania całości trzeba będzie pokleić kartki albo poskładać np. w Photoshopie. Sam też to mogę zrobić ale wtedy plik nie przejdzie przez pocztę (mam ograniczenie jednego załącznika chyba do 10 MB).
Napisano
Wysłałem wszystkim skany ale część mi wróciło bo Wam zapchałem skrzynki. Jak zrobicie miejsce to proszę o indywidualny kontakt na priv z zaznaczeniem jakich skanów brakuje. Powinno być 6 kolejnych skanów mapy oraz jeden dodatkowy samej twierdzy.

Jak będziecie kopać i wyjdzie coś ciekawego to pochwalcie się na forum :)

Powodzenia

pająk

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie