omi30 Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 To moze na niedziele sie umówmy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 W niedzielę bardzo chętnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Ponieważ niedziela wszystkim lepiej pasuje proponuję zbiórkę u mnie w niedzielę o 8,30.Pojedziemy na dotychczasowy teren,tylko bardziej na północ.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Nie wiem, ale jakoś nie lubię niedzieli. No ale jeżeli większość tak chce. Ktosiek i Omi co ze Skypem? Umówmy się na konferencję. Proponuję dziś około 22.00. Co wy na to?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Nie mam Skypa,tylko narazie GG.A więc beze mnie.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Zainstaluj go. Jedyny wydatek, to słuchawki z mikrofonem. Na Onecie jest Skype do pobrania, a oprócz tego jest tam szczegółowa instrukcja instalacji.Jak będziesz miał jakiś problem z instalacją to daj znać, ale jest ona na tyle prosta, że na pewno sobie poradzisz.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Sorry, mam uszkodzony mikrofon.Jutro kupię nowy :-))))Wtedy pogadamy.Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 oki to w niedziele u Passego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Rozmawiałem z Omi. Musimy dziś uzgodnić co jutro robimy. Dlatego zapraszam na konferencję przez Skypa, godz. 21. Ja nadal optuję za Kaliszem i tematem nadanym przez Romo.My z Tomkiem będziemy już wcześniej, ale mam jeszcze do uzgodnienia jak uratować Wszechświat ;) w Ogame.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Moze by tak panowie spotkanie przy piwku w piatek???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 Ale odzew to moze w sobete :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 Możemy się spotkać.Uzgodnijcie czas i miejsce.Ja się dostosuję.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Jestem za. Ale jeżeli to będzie w Ostrowie, to ja odpadam, bo przyjadę do Ostrowa koło 23.00 :)Natomiast jeżeli będzie w Kaliszu to już ;) o 20.30 mogę być.A sobota to wprost wymarzony termin na piwo.Panowie, przypominam o składkach i deklaracjach (one są w tej chwili najważniejsze).Omi, gdzie jesteś jak cię nie ma?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 To w takim razie prponuje jutro czyli sobota o 20 na złotym rogu w kaliszupzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Cześć,Zgodnie z tym co w dość wąski gronie ostatnio ustaliliśmy, coroczne spotkanie przedświąteczne odbędzie się 23 grudnia na Złotym Rogu. Godzina do umówienia.Ja ze swojej strony przewiduję kilka fajnych niespodzianek.Mam nadzieję, że frekwencja jak co roku dopisze.Sądzę, że powinniśmy podsumować rok, może zaplanować co nieco na przyszły i przygotować nasze propozycje na walny zjazd. No i oczywiście opłatek, co by atmosfera była iście świąteczna :)PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 proponuje godzine 19 ja bede napewno pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 WitajcieTeż postaram sie przyjechac i poznac resztę grupy :-))))Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Ok. 19.00, wstępnie na Złotym Rogu, a potem zobaczymy gdzie będzie ciepło w knajpie.Ja jeszcze dzwonię do Dykty.Passy dzwoń do Darka i Remka.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 Witam.Do Darka i Remka już zadzwoniłem.Ja będę napewno.Też będę miał niespodzianki.A więc do zobaczenia jutro.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!DLA CAŁEJ GRUPY SKLADADAREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Witam,Na Nowy Rok....niech nam ziemia lekką będzie ;)Panowie, poproszę o potwierdzenia wyjazdu 7.01. Jak na razie drogi są czarne, więc do wyjazdu najprawdopodobniej dojdzie. Jeżeli 7.01 jazda okaże się niemożliwa, zadzwonię do prezesa i spróbujemy przełożyć zjazd na inny dzień. Kto ureguluje składkę przed wyjzadem niech wyśle podpisaną legitymację wraz z dokumentami do Artura, wtedy na zjeździe będzie szansa, aby otrzymał już podbitą i zafoliowaną legitymację.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Omi albo kto kolwiek z grupy podeślijcie mi na maila statut waszego stowarzyszenia.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Dzięki otrzymałem !Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 Witam wszystkich członków i sympatyków naszej grupy.Od zjazdu Stowarzyszenia upłynęło już chyba dość czasu,że każdy przemyślał i wyrobił sobie swoje zdanie na poruszane tam zagadnienia,dlatego myślę,że moglibyśmy się spotkać i podzielić swoimi refleksjami.Ponadto mimo,że za oknami śnieg i mróz szybkimi krokami zbliża się WIOSNA,a z nią WYPADY W TEREN.Czy nie powinniśmy zacząć przygotowań?Proponuję spotkanie w sobotę lub w niedzielę.Co na to pozostali?Jeżeli tak,to oczekuję na propozycję miejsca i czasu.Pozdrawiam wszystkich.PassyP.S.Omi-ta głowica o której Ci mówiłem jest jednak od silnika Polski Fiat 122,a nie Ford. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Witam :) to moze w niedziele w Ostrowie ????? bo dzisiaj juz sie nie wyrobie z czasem .Passy a co do głowicy to były stosowane dwa rodzaje silnikóm własnie od forda i od fiata.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.