Skocz do zawartości

TKS na chodzie?

dect

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wlasnie w TVP1 byla relacja z targow uzbrojenia w Kielcach i pokazli TKS, zrobionego na cacy, ale nie wiem czy na chodzie - moze ktos cos o nim dopowie?

Pzdr
  • Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Trochę irytują mnie zbyt geometryczne motywy w kamuflażu. I czy rzeczywiście był on 4-kolorowy?
Nie żebym sie czepiał, naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony :) Zresztą to tylko farba, przemalować zawsze można. I domalować jakieś ładne godło, najlepiej lansjera na bujanym koniku :)

Pzdr,

jotes
Napisano
Jest piękny!!!! Nareszcie mamy swój upragniony TKS! Czy ktoś wie czy jest na chodzie i kiedy trafi do MWP bo już chcialbym tam pojechać i go zobaczyć?
Napisano
Oczywiście, że kamuflarz pierwsza klasa - robiony wedle oryginalnych wzorników farb i wedle wzorów barwnych na 1936 rok.

Może nie jedyny, ale najlepiej zachowany i wyremontowany. Choć jego renowacja jeszcze trochę potrwa.

Uwaga miłośnicy Teka udający się do Kielc. Bilet wstępu to 45 zł.
Napisano
Chyle czola!
Rekonstrukcja na pierwszy rzut oka wykonana znakomicie.
Duncam - skad malarze brali wzorniki farb?Bo szczerze mowiac - zielony mi sie troche nie zgadza.Zreszta - moze byc to kwestia przeklamania i *.jpg i obiektywu.
Warto bylo poczekac, by to zobaczyc:)
Szkoda, ze nie uda sie do Kielc pojechac...
Pozdrowienia
Grendel

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie