grzegorz Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Napisano 24 Sierpień 2005 czy redakcja odkrywcy mogłaby wydać jeden numer gazety tylko na temat poszukiwań z wykrywaczem. macie już chyba tyle zdjęć i opisów nadesłanych przez ludzi. jestem pewien że nakład sprzedałby się. proszę tylko jeden numer, w końcu to gazeta dla ludzi którzy chodzą z piszczałkami
saper1939 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 Udzielam pelnego poparcia koledze.Tez bym sobie poczytal o przygodach z wykrywaczem".
Mlody Mauser Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 Popieram pomysł.....tez by sie zaglebił w taka lekturke:)
Oksanicz Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 Szukania mi trzeba" Przygody z wykrywaczem to jest to.
jack61 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 Albo płytkę cd jako dodatek // czytaj prezent // np do nr świątecznego.Pozdrawiam Jack61
Mlody Mauser Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Albo wykrywacz:):)Fajnie by było.....smetek w gazecie:)
jedlina Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 też bym sobie takie rzeczy poczytał... Numer specjalny zatytułowany np: Dla Banitów" ;-)bo w końcu za takich Nas mają... Dużo zdjęć... A jeżeli chodzi o dodatek, w postaci płyt to może jakiś serial w odcinkach, dokument z poszukiwań - coś gdzieś pewnie jest, byle w temacie, nawet archeologia może być, dla mnie to nawet seria Wołoszańskiego jest o.k. No ale możemy sobie tylko pogadać, bo to wszystko to kasa ;-) zdaje się że Odkrywca jest czasopismem niskonakładowym... Ale pomarzyć można :-))
Frozzer Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 skoro szukacie pozycji jedynie o wykopkach, to doszly mnie sluchy ze na dniach ma wyjsc ksiazka poswiecona tylko i wylacznie chodzeniu z wykruwaczem, odkryciom, itp.ktos moze wie cos wiecej?
kudi Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Na dniach pojawi się książka Indii. Powinna zaspokoić potrzeby miłośników wykrywaczy :)pozdrrobert_kudelski
marecki. Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 hmm z tego co słyszałem India traktuje tam o przegieciach wsród poszukiwaczy , ale zobaczymy
Landminer Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 marecki - a skąd masz takie przedziwne informacje??? Pierwsze słyszę żeby India pisała o przegięciach" (a co to właściwie ma oznaczać? - jak możesz podaj wykładnię słowa przegięcie" w kontekście poszukiwaczy), zresztą na te tematy to jedna książka by nie wystarczyła...niestety...Nie powiem Wam o czym traktuje dzieło Indii, bo niech każdy ją sam przeczyta :) Na pewno warto ją kupić.
KacperW. Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Taki numer specjalny to super pomysł, uczta dla duszy pooglądać fanty kolegów :]
Pit_100 Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Jestem zdecydowanie za. Myślę że redakcja weźmie pod uwagę nasze prośby. Pozdrawiam
marecki. Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 hej !!!zdanie takie padlło na jednym z czatów , dlamnie też się jeszce do teraz wydawało dziwne , te przegięcia to rozkopywanie mogił , zostawianie szczątków na wierzchu , niezgoda i brak jednomyślności , ale jaka ta książka będzie niewiem , sam na nią czekam z niecierpliwoscią :):):)myślę że gdyby te zadania padły w jej książce może by otrzeżwiły niektórych szaleńców pozdrawiam !!!!
Kmicic Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Proszę, proszę - książka Indi jeszcze się nie ukazała, a już ma recenzentów - zadziwiające, biorąc pod uwagę, że wersję pierwotną India zapodała do przeczytania bardzo wąskiemu gronu znajomych, które to grono upewniło Indię, że co jak co, ale taka książka musi się ukazać - bowiem stanowi kwint esencję poszukiwań z pikawą. I w odróżnieniu od kolegi Mareckiego nie zasłyszałem tego na czacie, tylko miałem niewątpliwy zaszczyt przeczytać skrypt. Dlatego z czystym sumieniem, zaprzeczam tym rewelacjom - książka jest realistyczna do bólu, ale smakuje jak najwykwintniejsze danie - zresztą przygotował zacny kucharz ;-)Dlatego nie warto plotkować, tylko spokojnie zaczekać na kawałek dobrej lektury.Pozdrawiam.Radek Biczak Kmicic"
Jadzia Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Otóż to! Nie ma jeszcze książki, to nie ma co pisać nie sprawdzonyhch faktów. Ja również czekam z niecierpliwością na ta publikację, a jak bedzie, to bedzie można podyskutować.Jadzia
grzegorz Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 dzięki że popieracie mój pomysł ale prosiłbym również o odpowiedź redaktorkę naczelną odkrywcy czy jest wogóle taka szansa aby ukaxał się numer specjalny (chodź jeden)odkrywcy a jeżeli nie to proszę również o odpowiedź że szansy żadnej nie ma
redaktor Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 Szanowny Panie GrzegorzuZa zwłokę w odpowiedzi przepraszam, ale dzieje się tak dużo...że w redakcji jestem ostatnio gościem. Mówiąc wprost, trochę nam Pan popsuł niespodziankę, pytając o tzw. numer specjalny. Bowiem przygotowujemy właśnie dodatkowy, 13 numer na początek przyszłego roku -całkowicie inny niż normalne wydanie Odkrywcy". Co będzie zawierał...tego już nie zdradzę. Proszę więc o trochę cierpliwości.pozdrawiam wszystkichIzabela Kwiecińska
Frozzer Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 czekajac na numer specjalny odkrywcy, czas mozna sobie uprzyjemnic lektura ksiazki indii, bo z tego co jaskółki mi doniosły - jej pozycja wychodzi w ten czwarteknie wiem jak wy, ale ja juz nie moge sie doczekac i lece do empiku :)
obert8 Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 moze ktos wie jaki bedzie miala tytul ksiazka Indii pzdr
elektrit1 Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Niejako odbiegając od tematu-taka mała sugestia-dobrym by było aby redakcja informowała,nawet tu,na forum,kiedy nowy numer ukaże się w kioskach.
jack61 Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 Na stronie głównej zawsze sa takie informacje.
pawel_breslau Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 To jaki tytuł ma mieć TA książka???Pozdrawiam.P.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.