Puhacz Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 Witam!Szukalem po forum, ogladnolem setki zdjec, ale takiego nie widzialem. Moze komus cos to przypomina??PozdroPuh
sopel69 Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 łuski możesz zostawić, umyj je a ziemię wyskubać" ;)już nie gryzą.
jacenty2004 Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 Pieprzysz Wraith i piszesz bzdety. Ja tak wcale nie piszę do innych forumowiczów ,ja poprostu upatrzyłem sobie Ciebie :) A jeżeli słowo pieprzycie tak Cię poruszyło to może powinieneś zmienić to forum na takie męskie inaczej gdzie chłopcy są dla siebie wyjątkowo mili i oczywiście kulturalni :)
Boruta Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Pewnie ognisko prochem palili. Spłonki mogą być jeszcze na chodzie.Pozdrawiam
Wraith Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Taka to polska postkomunistyczna menatlność że tylko krytykować za coś. Nie rób nic, nie mów nic, a unikniesz krytki" - tak pewnie najlepiej z założenia większości przedmówców. kol.Puhacz nie wiedział co to zapytał, dowiedział się, drugi raz tego nie weźmie. Zauważcie, co zrobił potem, pojechał do lasu zakopał na metr, urobił się, za co chwała mu, a nie wrzucił do ogniska dla zabawy, jak to widzę robią co poniektórzy, albo zostawił sobie na od tak na ziemi. Tak krytykujecie a na pewno sami nie jesteście święci. Ja sam swego czasu przy wykopach popełniałem błędy do których nie wstyd mi się przyznać.kol.jacenty2004 co do Ciebie to te Twoje wypowiedzi, dążą jak widzę w większości wątkach które komentujesz chyba do prowokacji.
jacenty2004 Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 A cha .I nie odgryzaj mi się narazie bo wyjeżdżam na kilkanaście dni i nie będę mógł ripostować :) Ten czas i energię poświęć zamiast mojej osobie na identyfikację mojej ruskiej blachy która jest parę postów niżej .Dziękuję :)
Puhacz Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Napisano 19 Sierpień 2005 No dobra, wydlubie ziemie, zaczne gmyrac w srodku patykiem zeby wyczyścić, a jak splonka wypali?? Na ile jest to mocny wybuch? wystarczy jak bede to robil np. w mokrych rekawicach?Tylko bez krytyki prosze! Niestety tego na forum jeszcze nie bylo, szukalem!pzdr
sopel69 Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Puhaczu a łuska z czego? bo chyba nie z pancernika? to ci krzywdy nie zrobi, trzeba obchodzić się delikatnie, jak z dziewczyną (no chyba ze sado - ciacho sie leci ;) ), a bez zartów to przecież jak złożyłes wykrywkę to chyba ziemi z łuski bez wyzwalanie spłonki się pozbędziesz, a poco ci mokre rękawice ? myślisz że się popażysz?
Wraith Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Co do spłonek z łusek słyszałem że kolega stracił oko przez takie zabawy. Pozdrawiam
Puhacz Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Napisano 19 Sierpień 2005 No dobra, ziemie wywalę, ale nie mogę się nigdzie dowiedzieć czy można spłonkę wyzwolić od środka, np. przez pocieranie (jak bede czyścił w środku). No bo jak się okaże że społonka wybucha ze mozna ogluchnac to takiej luski tez nie bede trzymal w domu. A jesli wybucha jak kapsel z odpustu to jakos sobie poradze. Nigdy nie widzialem spolonki w akcji wiec sie asekuruje. Ale to chyba nie tamat na forum... Jakos sobie poradze!Jak nastepny post pojawi sie dopiero za pare godzin tzn ze pisalem jednym (ostatnim) palcem i zajelo mi to pol dnia... :)
Wraith Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Z poprzednich informacji już wiesz że jak nie wiesz, to lepiej zostawić.
pik78 Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 No koledzy,rodacy nie wkręcajcie młodemu takich kitów z luskami,niech ma respekt przed militarnym zlomem ale nie musi na ich widok robić w gacie ze strachu...bo sie chlopak wystraszy i do lasu się bedzie bał chodzic...
Puhacz Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Napisano 19 Sierpień 2005 Dlatego lezy i nieruszam!! Jedna znalazlem ze zbita sponka to wypolerowalem na błysk (chyba nawet za bardzo - blyszczy sie nawet w srodku).pozdr
Puhacz Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Napisano 19 Sierpień 2005 wlasnie juz sie zaczynam bac! A szukanie na plazy kasy mnie nie interesuje! Zarabiam od pon-pt a w weekendy chcialem cos ciekawszego robic...Moja wina ze same takie znajduje (no poza podkowa oczywiscie! i jedną lotką która wiem ze jest nieszkodliwa)
Wraith Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 I nie bierz tego za spoufalanie, zawszę lubię się pokłócić...;-P Pozdro
teton111 Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Jak chcesz to ja mam w piwnicy z 30 podkow, moge ci jedna podarowac na pocieszenie, bedziesz mial do kolekcji :)Pozdrawiam
maxim026 Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 oj mamy doczynienia ze skorodowanymi zapalnikami i oczywiscie trotylem ... mhhhh ??/ ciekawe ciekawe . kolego wywal a najlepiej zakop ,ale głemboko ...
Puhacz Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Napisano 22 Sierpień 2005 maxim026: dzieki za rekomendacje: Napewno skorzystam!!Na razie cala energie poswiecam na budowe mojego drugiego wykrywacza. Te wykopki to sa wyniki testow mojego pierwszego cuda elektroniki w terenie - nie spodziewalem sie ze takie strarsznosci wykopie.Koledzy: czlowiek sie uczy na bledach, a kto pyta nie bladzi. Szkopul w tym by tych samych bledow nie popelniac po raz drugi!Pozdrawimam all!PSCo do kultury to popieram kol. Wraith'a. Czasy kiedy dobitne slowo bardziej mnie przekonywalo niz rzeczowe argumenty juz bezpowrotnie minely (aczkolwiek wcale nie byly takie zle!!)
Puhacz Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 już dobra, no dobra. Powiedzialem ze jutro zakopie i bedzie po sprawie.Apropos podkowy: dzięki ale wolę swoją. Chyba bardziej mnie kręci zrobić sobie sprzęt sam, sam znaleźć, odczyścić i postawić w honorowym miejcu. Przecież tu chyba nie o to chodzi żeby coś dostać czy kupić (nie rozumiem ludzi co kupują sobie np. naboje na allegro, po co?? satysfakcja=0!)!Myslalem ze znalazlem coś fajnego, a tu mnie koledzy wyśmiali, potępili i wogóle. Ale co tam, może to i dobrze, przynajmniej pożyje, a i w przyszłości rodakowi życie uratuje.... heh
jacenty2004 Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Dzieci , a może by tak zanim się zacznie kopać cokolwiek przeczytać - bo z tym jest tak jak z zakładaniem kondoma na globus .
jacenty2004 Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Litości !!! Nie pytajcie się mnie już więcej co to jest globus !!!
Puhacz Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 Witam!Szukalem po forum, ogladnolem setki zdjec, ale takiego nie widzialem. Moze komus cos to przypomina??PozdroPuh
Puhacz Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 oto druga fotka - widok od strony dyszy".W środku tunel pusty az do głowy". To pomarańczowejest twarde ale daje sie skubac".Wymiary: długosc całkowita 117,5 mm,srednica w najszerszym miejscu: 45,5 mm.
mietek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=82336#82340http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=101329#101361i odlamkowyhttp://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=104894#104910
Pytanie
Puhacz
Witam!
Szukalem po forum, ogladnolem setki zdjec, ale takiego nie widzialem. Moze komus cos to przypomina??
Pozdro
Puh
54 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.