das_reich Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 tak jak będzie panzerI to ja chce nim jechac>>>>>>.....:)
das_reich Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 ej ale w z tym panzerem to tak naserio ,,,,, czy dopiero bedziecie go spawac w garażu??
sura Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Nooo... jest też grupa rekonstrukcyjna prasłowian:)
tombak Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 wypali, sura wypali na pewno będzie jeszcze lepiej niż w tym roku.będzie się działo szykują się 4 imprezy-u nas w Grajewie bitwa na grzędach 9psk AK -u was Nowogród -standardowo Bzura-no i jeszcze może na koniec września bitwa pod Kockiemcały wrzesień świetnej zabawy
sura Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 W chwili obecnej prowadzone są rozmowy z ks. Andrzejem z Zarąb Kościelnych. Ma on grupę ludzi i coś kombinują w kierunku rekonstrukcji 10 pułku ułanów. W niedzielę ktoś od nas do niego pojedzie. W sferze gdybań" jest zorganizowanie imprezy pod Andrzejewem, gdzie zakończyła swój szlak bojowy 18DP i pewnie jeszcze kilka innych. Także tombak możesz mieć rację.... u Was bitwa na grzędach, u nas Nowogród i kto wie może Andrzejewo? Mam nadzieję, że obędzie się bez zbędnych sprzeczek i nikt nie wyskoczy w mundurze porucznika (tzn. oficera).
kloki Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 A ja mam pytanie odnośnie tej fotografii :P Zołnierz polski to co próbował zrobić? Amunicja się skończyła i chciał wystraszyć przeciwnika techniką aniec żurawia" ?Troche tak dziwnie wygląda i przyciągnęło moją uwagę.pozdrawiam ;)
wędrowiec39 Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 wygląda mi to na KGB wz. 1939 czyli Konrolowane Glebnięcie Bojowe :-Dpozdrw
robo1 Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 dokładnie tak jak kolega pisze.To właśnie Autor tego Glebniecia"miał na mysli./na probie wyszlo mu to duzo lepiej do tej pory czuje puche Pgaz na narkach:):):)/
ubenfurer Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 Skradał się skradał i taką niechęć do mnie czuł że chciał mnie lufą w oko dziobnąć bo zapomniał że ma tylko replike broni:)Ale niestety mój celny strzał i tak przygwoździł go do ziemi :)pozdrawiam
ubenfurer Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 A i robo koleś jakiś film nakręcił jeszcze jeden także następny do kolekcjiu będzie tylko o flaszkę się upomina:)
tombak Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 to fumfel z grajewa tak padał, bo pan rezyyser tak kazał to co miał biedak zrobić.
Boruta Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Mi to przypomina taką rybę z gru super mario land ;-)Pozdrówka
ubenfurer Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Kto jeszcze widzi fajny motyw na tym zdjęciu??Stawiam piwo jak ktoś zgadnie:)pozdrawiam
Indar Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Znalazłem fajną grupę którą można zaprosić na naszą inscenizację:http://img.liveinternet.ru/images/foto/702697/f_945334.jpgLudki są zajefajni... :)Indar grodowładny"
Fall Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 eeeeeeea co ten gosc u gory z prawej ma w lapie?hybryde MG42 z magazynkiem od Sturma????????poz Fall
ubenfurer Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Nie, to raczej wygląda jak magazynek od AK47 :) looool :)Ale jeszcze ten niżej jest lepszy oficer z ładownicami od mausera:) hehehehe
sura Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 Indar.... jak ta wesoła gromadka Ci się rozbiegnie po okolicy to później ich nie pozbierasz:)
ubenfurer Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 zosieńka nie czytał całego postu i nie wie o co chodzi a się wypowiada
zosieńka Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 W Andrzejewie już dawno odbywały się imprezy majace na celu kultywowania pamieci o poległych tam żołnierzach 33PP. Pomysł niezły aby wzbogacić marsz i uroczystość na cmentarzu o udział umundurowanych żołnierzy /rekonstrukcjię/wiem że były takie propozycje ale pozostały bez odzewu ze strony GRHW tym roku odbywa się poraz 11 Marsz Szlakiem Bojowym 33PP ZAPRASZAMa jeśli ktoś jest urażony to niech najpierw poczyta, zainteresuje się tematem, a potem niech się wypowiada na forum ogólnopolskim bo w ten sposób wprowadza dezinformacje zainteresowanych udziałem w takich imprezach. Bo później okazuje się że w regionie nic się nie dzieje więc także nie tylko Nowogród są równiez inni którzy pamiętają o Wrześniowych Bohaterachhttp://www.exodus.4lomza.pl/
ubenfurer Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 To kawałek marszu jest .Więc te wpisowe 20 zł to na nowe trampki??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.