Skocz do zawartości

fanty znad Buga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ale to była linia obrony wojsk niemieckich...? rosianie nacierali na wojska niemieckie . ale to byl rok 1944 ? no ale w 1915 roku były tam walki niendzy rosianami a niemcami ?
Napisano
berthie to są miejscowości bochukały a zaczopki stara droga (kiedyś była glówna a dziś to polna alejka) tam wyszly te wszystkie fanty a Kołczyn to tam leży sporo węgierskiej amo i łosek ja dopiero sprawdziłem okolo 300m kwadratowych terenu . a tego jerst tam od groma a no i oczywiście sporo zlomu który straszy pzewarznie ruskie 30mm i troche armatnich GILZ ostatnio wylazi sporo kostek trotylu pakowanych po 8 w blaszanych pudłach . jak coś chcesz dokładne namiary to pisz na meila. pozdrawiam
Napisano

panowie 3 nietypowe łuski są bardzo szerokie , maja takie oznaczenie I 4 I 86D.A.A.I 16 I B.M.M. I może ktoś z was wie do jakiej broni byla uzywana. Pozdrawiam

Napisano
SWaldek widze że fanciki ciekawe ;)) . pozdrawiam i życze więcej takich sukcesów no i oczywiście dzięki za wżócenie fotek , jak cos ciekawego wytargasz nad ugiem no to prosze o wżócanie fotek .POZDRAWIAM
Napisano
Dzieki, to da się załatwić, choć wolę więcej przestrzeni niż krzaki i bagienka, bo nadbużańskie rejony są tylko na okres przejściowy, ale zawsze coś się trafia. Mam nadzieję ,że kiedyś spotkamy się na szlaku.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie