HU13ERT Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Ciąg dalszy życia kreta...;)jacenty2004 Nie wygląda tak bo trochę jest za mała nawet jak na szczyt głowni ...poza tym nie jest wygięta jak po takim dźgnięciu(no chyba, że mieli bagnety laserowe ;} ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 i jeszcze fant dnia... która to wojna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kibic Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Tym razem bez guzika... Ale z pieczęci jestem zadowolony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 a dziś :- zakorkowany F 1 (został w lesie)- wkład do hełmu, co prawda stalowy ale w wyjątkowo dobrym stanie :)- pochewka do Lebela- aluminiowy śledź do celty z 1938- 3 kopiejki z 1937 i 10 feningów z 1917 (kolega 200 (!) marek z 1922 - aluminiowa moneta :) ) Zdjęć nie ma bo nie zabrałem do lasu aparatu :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 A pochwę da się uratować czy rozpadnie się w przeciągu tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 brzezno - przy plazy,nieopodal bunkra.nowicjusze od brzezna do jelitkowa!zakopywać doły!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Latarnik ? czy Leśnik? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 wieszczka śmierci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 bardzo odpowiednia koszulka:) i fant ciekawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RG42 Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Mayhem, też lubię, całkiem spoko muzyczkę chłopcy grają:)Pozdrawiam,RG42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 ze świecą takiej szukać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Dziś skromnie...ale też ładnie (nie najbrzydszy bączek tylko historia obeszła się z nim surowo)....dopóki cewka w grze... ;)Pozdrawiam(y) Hu13ert(y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 piekny carski oficerski baczek, szkoda ze rozdeptany :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 a to wczorajsze trafienie, co ciekawe leżała sobie na polu, pojechałem na monetki a tu miła niespodzianka :D, oprócz tego kilka fajnych monetek i ciekawy guzik (foto 2) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 no i guziczek, domyślam się że poczta wojskowa lub cywilna, jeśli sie myle to prosze mnie poprawić..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Przy fantach Kolegów spod Tannenberga to aż głupio się wychylać ale co mi tam...(chylę czoła i winszuję!!!) Dzień z Małym Generałem...tylko, że bez jego fantów. Za to przeciwnik się posypał... ;) Pozdrawiam. Mistrz drobnicy 9" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 wprawdzie nie wykop ale pochwa ZAWSZE sie przyda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 ładna mimo ze niemka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Dzisiaj wesoło! siedze sobie z kumplem na drodze,w lesie,w okolicach złotej karczmy(gdańsk) i kopie monetki.nagle zza zakrętu wybiega okolo 20 ... policjantow.trening czy co?co ktorys tam w koszulce policja,na przedzie biegnie taki starszy patrzy na mnie i wykrywacz ,robi złą minę...uuuu.troche się spociłem.za nim biegną chłopaki i rzucają textami -co wykopałes? - jak poszukiwania? - jak znajdziesz pocisk to do tego z przodu! itp.przebiegli.chwila śmiechu z kumplem i na drugą strone lasu.a nóż widelec wrócą?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 u mnie też dziś kilka monet w tym jedna całkiem ciekawa :D, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kibic Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 ...dzisiejszy.Przepiękny stan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kibic Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Do kolegi Kudlatego: widzę że ryjemy te same tereny:))Mam nieśmiertelnik z tej samej jednostki co Twój (post z 18 sierpnia).Z dużymi fantami jest tam ciężko, ale ciekawa drobnica zawsze się trafi:)! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Po odrzuceniu śmieci i 30 kul muszkietowych...No i jeszcze parę rzeczy których nie sposób zabierać do domu (F1,S.Mi.44) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Mój pierwszy w życiu pistolet...fant wygląda niepoważnie ale jest jak najbardziej poważny ;)Pozdrawiam(y) Hu13ert(y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 fanty zostawione przez innych kopidołków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.