fenster Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 mam takie pytanko , czy oprocz ie do wiary" sa w telewizji jeszcze jakies inne programy tego typu zwiazane oczywiscie z tematyka 2 wojny i exploracji , jesli tak to prosze o godzine emisji i na jakim programie. proponuje rowniez zamieszczac tutaj godz. emisji ciekawych programow exploracyjnych ktore nie ukazuja sie stale. tak zeby wszyscy wiedzieli co i kiedy bedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Siemieńczuk Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 nie tak dawno na TVP3 w niedziele o 11.45 albo w innych godzinach był taki ciekawy program. W jednym z odcinków ekipa jeździła po wioskach i szukała części do TKSa. Fajne to było, ale czemu teraz nie ma?Może ktoś wie coś więcej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
01dalton Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Witam . TVP3 Lublin w niedziele o 14.00 ma być jakaś historia o TKS-sie . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magach7 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Programy tego typu co Nie do wiary"? Mnóstwo: Monthy Python, Jaś Fasola czy np:. Z kamerą wśród zwierząt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruger Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 w poniedzialki o 18.00 byl czasami na poloni program BYLO NIE MINELO" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayonara Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Co by nie mówić o Ryszardzie Wójciku, od czasu jego odejścia z TVP trzeba mieć sporo szczęścia, żeby zobaczyć przyzwoity program na wiadome tematy. No, chyba, że ktoś lubi ekranizacje serii z Tygrysem" w wykonaniu Wołoszańskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foster73 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 A co w temacie Operacja Olszyna" ? Była ekipa, biegali, ciągnęli za język nie tylko mnie ale i moich kumpli, a reportażu jak nie było, tak nie ma. No chyba, że przegapiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pająk Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Było nie minęło" co jakiś czas się pokazuje na TV3 Rzeszów. Ostatnio było o katastrofie lotniczej polskiego samolotu łącznikowego, odnalezionym archiwum Żelaznego" i kamiennych kręgach". Oczywiście sprawy dotyczą południowo-wschodniej Polski.Myślę, że czasem można cokolwiek znaleźć na TVN Turbo, wczoraj np. Rafał Bier prezentował SKOT-a, co prawda mówił z głowy i przygotowany był tak sobie ale pooglądać można. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperorr Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 czasami w tv3 gdansk leci cos, np o zatopionych wrakach na baltyku, zdjeciu podwodne itp, czasami o bunkrach , ogolnie zwiazane z pomorzem. sporadycznie puszczaja takie programy, nie watku fantazy, jest za to duzo realnych relacji, program jest bardziej dokumentalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.