fenster Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 mam takie pytanko , czy oprocz ie do wiary" sa w telewizji jeszcze jakies inne programy tego typu zwiazane oczywiscie z tematyka 2 wojny i exploracji , jesli tak to prosze o godzine emisji i na jakim programie. proponuje rowniez zamieszczac tutaj godz. emisji ciekawych programow exploracyjnych ktore nie ukazuja sie stale. tak zeby wszyscy wiedzieli co i kiedy bedzie.
P.Siemieńczuk Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 nie tak dawno na TVP3 w niedziele o 11.45 albo w innych godzinach był taki ciekawy program. W jednym z odcinków ekipa jeździła po wioskach i szukała części do TKSa. Fajne to było, ale czemu teraz nie ma?Może ktoś wie coś więcej?
01dalton Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Witam . TVP3 Lublin w niedziele o 14.00 ma być jakaś historia o TKS-sie . Pozdrawiam
Magach7 Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Programy tego typu co Nie do wiary"? Mnóstwo: Monthy Python, Jaś Fasola czy np:. Z kamerą wśród zwierząt...
kruger Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 w poniedzialki o 18.00 byl czasami na poloni program BYLO NIE MINELO"
sayonara Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Co by nie mówić o Ryszardzie Wójciku, od czasu jego odejścia z TVP trzeba mieć sporo szczęścia, żeby zobaczyć przyzwoity program na wiadome tematy. No, chyba, że ktoś lubi ekranizacje serii z Tygrysem" w wykonaniu Wołoszańskiego.
Foster73 Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 A co w temacie Operacja Olszyna" ? Była ekipa, biegali, ciągnęli za język nie tylko mnie ale i moich kumpli, a reportażu jak nie było, tak nie ma. No chyba, że przegapiłem.
pająk Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 Było nie minęło" co jakiś czas się pokazuje na TV3 Rzeszów. Ostatnio było o katastrofie lotniczej polskiego samolotu łącznikowego, odnalezionym archiwum Żelaznego" i kamiennych kręgach". Oczywiście sprawy dotyczą południowo-wschodniej Polski.Myślę, że czasem można cokolwiek znaleźć na TVN Turbo, wczoraj np. Rafał Bier prezentował SKOT-a, co prawda mówił z głowy i przygotowany był tak sobie ale pooglądać można.
imperorr Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 czasami w tv3 gdansk leci cos, np o zatopionych wrakach na baltyku, zdjeciu podwodne itp, czasami o bunkrach , ogolnie zwiazane z pomorzem. sporadycznie puszczaja takie programy, nie watku fantazy, jest za to duzo realnych relacji, program jest bardziej dokumentalny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.