Skocz do zawartości

..następny debil na allegro

von Nogaj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ooo! usuneli! i bardzo dobrze! ten CYMBAŁ SPRZEDAWAŁ MYDŁO RIV na aukcji...a moja babcia zgineła w Oswięcimiu....szkoda słów na ludzką głupotę
Napisano
Zamiast bluzgać, gdybyś naprawdę był zdenerwowany napisałbyś do niego i wytłumaczył mu co i jak skoro wiesz lepiej! Wyraźnie stoi jak byk przedwojenne, chyba niemieckie, wymiary- ok. 5,5 x 4 x 1,5 cm". Nie ma słowa o niczym innym! I polecam tak zrobić zamiast robić aferę.
Pozdrawiam
Napisano
Hmm.. przepraszam jeśli pańskie słowa napisane były w afekcie i w dobrej wierze, ale naprawdę powinno się zacząć od czegoś takiego - gość sam przecież pisze że wystawia stare mydło" - nic więcej.
Pozdrawiam
Napisano
Z tego co ja się oriętuję to RIF oznacza Reichsstelle für Industrialle Fettversorgung o nie Rein Juedisches Fett

Naczytali się tych Medalionów i uwierzyli w wypociny propagandy.

http://www.ipn.gov.pl/a_210504_konf_wawa_schulz.html
Napisano
Przykro mi, ale nie znam się na niemieckich mydłach więc nie mogę niczego powiedzieć o tym przedmiocie ale... Czy w sprzedawaniu niemieckich mydeł jest coś złego ? Nawet jeśli są robione z Żydów... To już jest historia. O tym należy pamiętać.
Napisano
FAKT - to jest to !!!
ktoś to czyta - współczuje , ale jest nadzieja jakieś środki farmakologiczne albo długotrwałe leczenie :)
pozdrawiam gorąco i życzę wytrwałości ;)
Napisano
nawet nie chcac widzialem ten artykul, na kazdym kiosku wisi i przyciaga wielkimi literami. Nie trzeba kupowac.
Napisano
Panie wittman o ile ktoś lubi czytać i umie czytać - to czyta.
Ja należ do grona osób lubiacych czytać i to robię , z racji wykonywanych obowiązków służbowych przeglądam kilka tytułów dziennie a i prywatnie też .
Jakie tytuły czytam to moja osobista sprawa a to że Pan nie lubi Faktu to pańska sprawa i ja to szanuję.
Co do środków farmakologicznych lub leczenia pozostawię te cześć wypowiedzi bez komentarza bo nie jestem skory Pana obrazić.
Pzdr Jack61
Napisano
Witam. Tak ich ostatnia strona to są fakty oszywiście chodzi o samą fotke bojusz podpis to już....... Pozdrawiam.
Napisano
Boże, ja naprawde myślalem, że to już zabobony, że w czasie wojny hitlerowcy jakeś ponoć mydła wyrabiali z ludzi, a tu masz, ludziska dalej w to wierzą.....
  • 1 month later...
Napisano
Tekst o Żydzie, z uwagi na Holocaust, jest przyciężki", ale już o murzynku całkiem, całkiem - nieco czysto nonsensownego humoru przyda się od czasu do czasu. Taki jest mój komentarz, jeśli kogoś to interesuje.
Napisano
beaviso ze byl holocaust to przyciezki?a murzyni swojego nie przeszli?cos mi tu jedzie rasizmem...
i dla mnie to wlasnie wole czarnych jak gorsza pratie w jarmulkach czy jak to sie ustrojstwo nazywa.
666
Napisano
gorsze PRATIE w jarmulkach" ??

Może chodzi o prałata Jankowskiego? On mi wygląda na gorszą pratię" i ma taką fioletową jarmułkę :]

Jeśli to o to chodziło to też wolę Murzynów od jego świętobliwości!

pozdrawiam
Napisano
uogulniajac heheh chodzi mi o kazda instytucje koscielna inne mafijne zasoby tego typu ale to nie jest forum o takiej tematyce wiec skonczmy temat:)
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie