polsmol Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 Lepszym rozwiazaniem jest jednak dorobienie kolby bo w tej od czecha nakładka jest przystosowana do inaczej umiejcowionego celownika.
pomsee Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 Numer glowny kbk powinien byc z boku komory z jej lewej stronie na wysokosci napisu FB Radom. Jezeli odczytasz ten numer to jego koncowka powinna byc na oslonie muszki i pod szczerbinka celownika. Jak znajde foto to wstawie je i zobaczysz jak to wyglada.
pomsee Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 To fotka numeru z komory nabojowej razem (po lewej stronie) z numerem nabitym na lufie.
pomsee Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 Trzy ostatnie cyfry nr seryjnego pod szczerbinka.
pomsee Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 Numer z okucia lufy i loza. Fotke muszki z numerem zamiescilem wczesniej w tym poscie. Wszystkie zdjecia sa zrobione z tego samego kbk wz.29.
michalczewski Napisano 14 Marzec 2003 Autor Napisano 14 Marzec 2003 Nie wiedziałem tylko gdzie mam szukać numerów na lufie. Narazie włorzyłem go w czecha. Dla mnie jest to rozwiązanie tymczasowe. Chce zachować pozory orginalności. Więc jak by ktoś...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.