Filip III Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 Witam!Jaki polecacie kupić mi sprzęt do szukania monet,guzików,łusek i innych małych rzeczy do 1000 zł ??Pozdrawiam i z góry dziekuje za odp :)
kudlaty Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 moim zdaniem w tym przedziale cenowym najlepszy bedzie Garrett ACE 250 ale musisz wziąść pod uwagę że militarki to nim raczej nie poszukasz. Pozdro Mateusz
Viking_ Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Witam,ja wziol bym jeszcze pod uwagę BH Quick Draw II,nastawy manualne a nie skokowe pozatym eliminacja w obrębie żelaza.
Nikos Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 ja ci moge polecic produkcje pana NOWAKA z Myszkowa bo sam mam taki i monetki znajduje oraz militarke cena jest takze przystepna bo gosc daje 2 cewki wiec bedziesz mial luzikPozdroNikos
AGNIECHA Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Witam :-)Może jeszcze pod uwagę weś Rutus Solaris !!!
Piorek Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 A ja dzis bawilem sie na podworku Armandem Penetratorem:)Piorek
beaviso Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 PI na monetki? Myślałem że Nowaki to PI, a to raczej sprzęt na głęboką militarkę. No i jak z dyskryminacją? Chodząc po polach znajduje się 1000 śrub, 1000 gwoździ, 1000 kawałków drutu na 1 monetę :) Odrzucani drobnej stali jest niezbędne.Kup z drugiej ręki za 600-700 zł Rutusa First Plus i będziesz zadowolony, choć nie jest on zbyt ergonomiczny (niewygodny transport, niezbyt mały ciężar). Żyleta na małe kolorowe pierdółki. Czasami nawet nie idzie wypatrzyć przedmiotu, który on wykrył te kilka cm pod powierzchnią - myślę zwłaszcza o kilkumilimetrowych fragmencikach pierścieni mosiężnych z rozerwanych pocisków. To wykrywacz optymalizowany właśnie na monety, a nie militarkę.
mac Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 WitamMinelaby są b. dobre do poszukiwania drobiazgów. Swego czsu całe godziny szukałem na plaży czegoś" co się potem okazało centymetrowym drucikiem o srednicy jakiejś części milimetra :)).Pozdrawiammac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.