Wraith Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 Datuje na IWSW z powodu innych fantow tam znalezionych.Blaszka z miedzi wielkosci ok 3 na 3 cm z polskim orłem (na 95%), nad nim widoczne resztki korony, czego moze to byc pozostaloscia?
Wraith Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Napisano 3 Czerwiec 2005 Piwa Ci za to nie postawię he he:-) aa i wczoraj w nocy pare drobiazgów wyszło pozdro
KudłatyHD Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Tylko, że pruskie były z grubszego metalu robione, a to jest jakaś wytłoczka.
Wraith Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 Datuje na IWSW z powodu innych fantow tam znalezionych.Blaszka z miedzi wielkosci ok 3 na 3 cm z polskim orłem (na 95%), nad nim widoczne resztki korony, czego moze to byc pozostaloscia?
Wraith Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 dwa miniaturowe guziczki wielkość ok.1cm ten po prawej z ornametami
Wraith Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 takie kółeczko z ornamenami, tył wypełniony skórą czy czymś skóropodobnym, zdaje się że brakuje uszka na bocznej ściance, a więc medalik?
Kiler Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Dwa pierwsze zdjecia przedstawiaja resztki guzika.
Wraith Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 Witam. A z jakiego okresu i czy faktycznie jest to polski? przeglądałem trochę pl i nie znalazłem podobnych.
k-szela Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Ten pierwszy jest to prusak chyba kolejowy???
Wraith Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 zgazda się, to pruska kolej i wyglądał własnie tak.
Pytanie
Wraith
Datuje na IWSW z powodu innych fantow tam znalezionych.
Blaszka z miedzi wielkosci ok 3 na 3 cm z polskim orłem (na 95%), nad nim widoczne resztki korony, czego moze to byc pozostaloscia?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.