pomsee Napisano 23 Luty 2003 Autor Napisano 23 Luty 2003 Popatrzcie na to; http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2161271154&category=4078Facet z nickiem panzerwit" sprzedaje na Ebay fanty wydobyte w Polsce. Co ciekawe sam przedstawia sie, ze jest z Czech, z Pragi.
pomsee Napisano 23 Luty 2003 Autor Napisano 23 Luty 2003 Podly, niepodly ale akurat na powyzszej aukcji sprzedaje siedzenie z Lufcika" wydobytego z Pilicy.
jotes Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 Hm, w opisie tego cuś" napisane jest, że pochodzi z Wirbelwinda, a nie Lufcika". Tego pierwszego ponoć też w Polsce wyciągnięto. Ale może to błąd, bo w innych opisach są ewidentne błędy. Na razie więcej nie komentuje, bo nie ściągają mi się w ogóle obrazki dołączone do jego aukcji :-( Ciekawe, czy będzie też sprzedawał przedni pancerz Pantery G, który nie tak dawno wyciągnięto z jednego obejścia na Mazurach. Z wysyłką tego może mieć mały problem :-))))
yoony Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 mnie to wyglada na siedzienie od dzialka flak napewno nie od lufckika ale moze byc czescia tego sdkfz 7 o winterbildzie nie slyszalem ale widzzialem djecie kadluba mobelwagena ktory przynajmniej byl w polsce
jotes Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 Jeden z tych fantów to chyba widziałem na tym forum. Jesli tak, to poproszę o tantiemy za identyfikację (choć opisany jest błędnie :-( ).
Gość Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 Jesli Kielce leza w Czechach,to tak,koles jest z Czech....
polsmol Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 Korespondowałem z nim po polsku kiedy jeszcze w opisach aukcji miał Poland". Niewykluczone, że poprostu wygodniej jest wysyłać ciężkie militaria z Czech.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.