kurak Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Jeszcze jedna fotka Dziadka .Transport na manewry na Hel na zdjęciu wjazd do Gdańska 1936r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Witam!!!Seria zdjec z albumu babci mojej zony.Nie pisze kto jest kto bo nie wiem :)Wszystkie z lat 1935 - 1939Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 I jakas wiejska sielanka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Jakis wojak w gorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 I nawet takie sie znalazlo :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Czy to zwykly mundurek szkolny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 I tak patryjotycznie na koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 A teraz kobitka - matka mojej teściowej :)Jak zobaczyłem to zdjęcie to myślałem, że to teściowa na balu przebierańców :)pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 A tu następny rodzynek - starzyk czyli łojciec" tej pani z poprzedniego zdjęcia.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 I teraz zdjęcie starzyka po wojnie przed ORP .. (kto zgadnie? ). A zdjęcie robił mu jego siostrzeniec P.Płonka - który pływał na tym tam z tyłu i na Garlandzie". Fajnie historia lubi płatać figle.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Tu tył tej fotki.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 A tu mój tato 1pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Tu z talerzówą w chwilę po strzelaniupzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Tu ostatni, czai się za plecami kolegów :)pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Tu w dzodze do kopania okopów czy innych miłych i równie pożytecznych prac :)pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Chwila przerwy, porządne wojsko żaden nie pali!pzrd woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 No i miałem zacząć od tego najważniejszego w życiu żołnierza od PRZYSIĘGI.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 po latach wiernej służby dostał gwiazdkę :)pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 A po zestrzeleniu samolotu ciągnącego rękaw dostał drugą gwiazdkę :)pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Nogaj Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 Witam Panów serdecznie! fotografie są poprostu REWELACYJNE !!! miło jest na nie popatrzeć:) Okręt na fotografii to nasza dzielna Błyskawica" co by było śmieszniej zrobiłem sobie fotkę podczas służby wojskowej w tym samym miejscu tyle ze w roku 1999.Niebawem postaram sie doladowac kilka fotek z rodzinnego albumu.Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie tematem-oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 To nie Błyskawica" tylko Burza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 pradziadek w lini męskiej ... ja mam inną fryzurę już nieco ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 i druga fotka ... :) lata 20-ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 pokolenie nizej i inna gałąź ... 1949 dziadek Kostek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 Mama mojej mamy ze swoim bratem 1945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.