ubenfurer Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 2 deutche hałerki w ciągu weekendu -rewelacja.A w tamtym roku żadnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 1 widać cząstki kalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 2 również mały rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 2 po odłamku pęknięcie i kula w łeb z tyłu nie na wylot pewno mu w główce została jak uciekał :)porażka:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 kilka drobiazgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 kiepsko widać zdjęcie telefoniczne...w tym klamra aluminium , niemiecka zapewne starta przez ruskich bo brak środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Gratuluję fartu do fantów!Ale przede wszystkim gratuluję barwnych fotografii! Te TRZY ostatnie są REWELACYJNE!!!A czy Ty czasami nie jesteś Xenomorfem lub mieszańcem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Tak tak OBCY i Predator jak wpadłeś na ten pomysł....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 No właśnie te 3 ostatnie fotki są takie jakby je widział Xenomorf. (tzn. mam nadzieje, że to są fotki, a nie transmisja z Twojego sposobu widzenia... :)Jaki to aparat (telefoniczny) robi takie dziwne-fajne zdjęcia? Naprawdą są super! Oprócz alienowatości wyglądają trochę tak jak obrazy z fotoplastikonu lub innej archaicznej machiny optycznej. (Ten efekt najfajniej wychodzi przy zdjęciach z większej odległości, chociaż to Alien patrzący na niemiecki hełm" też jest fajną fotką). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 a, i jeszcze jedno pyt: to zdjęcie telefoniczne" - to tak teraz się mówi, czy to Twój wymysł? (bo to bardzo zabawne określenie jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Zdjęcie robione aparatem telefonicznym SIEMENS C65 i dlatego takie efekty z kosmosu.Pojedynczo fotki fantów całkiem nieźle wychodzą co widać na hałerku.Pozdrowionka i dzięki za interpretację jakości zdjęć .Oto chodziło w tym poście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Tak myślałem! (dlatego o tarczkę z hełmu już nie zapytam :)(ale co z tym telefonicznem określeniem? Twoje, czy nie, w końcu? Sprawdziłem nawet u Gugla, ale on milczy jak zaklęty w temacie takich zdjęć.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Może w zagranicznych przeglądarkach będzie .Sprawdź.Kto szuka ten znajdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Cześć gratuluję ubenfurer ładnie się wstrzeliłeś".Ładne hałerki oraz bogactwo osprzętu itp.z szacunkiem Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 2 Maj 2005 Autor Share Napisano 2 Maj 2005 Dzięki U96.Aby więcej garnków"w tym roku.pozdroubenfurer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m701 Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Cześć, skoro o garnkach to pochwalę się też moim z 2 kwietnia, parę dni wcześniej znalazłem parę metrów dalej też jeden garniec ale wtedy nie miałem aparatu, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m701 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 No i fotka bo od razu mi nie weszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 Super.Srodek jest ale tył rantu jak widać na zdjęciu troszkę zjechant.Lubie trafiać hałerki jak czujesz że to już na 100% jakiś garnek to adrenalinka idzie w górę :)Wczoraj kumpel trafił ruski w ładnym stanie a dzisiajniemiecki ale rozszarpana cała góra.Niestety u mnie dzisiaj tylko 2 magazynki od ``sudajewa``pozdro ubenfurer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Podzielam twoją opinie Pirat...Wydaje mi się,iż jest to aranżacja...I to tyle pozdro. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Maj 2005 Autor Share Napisano 4 Maj 2005 Sorry dziadki ale komu by się chciało takie jaja robić.Włożyłem hałerki w dołek aby jakoś to wyglądało :) ,Ludzie to mają czasem fantazję nie mają co robić tylko się z innych zgrywają.A może zazdroszczą? :) Obydwoje nie macie racji i się grubo mylicie.Po jakiego grzyba bym se latał do lasu i z półki zdjął 2 hełmy nieoczyszczone pełne rdzy i robił zdjęcie :)Na duperele mie mam czasu .Może pożyczycie troszkę czasu bo widze że macie dostatek? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 Masz racje :).Kiepsko fanty wyglądają jak sie spowrotem je włoży w dołek.A zdjęcia są robione aparatem z telefonu komórkowego.Aparatu cyfrowego żona nie chce mi pożyczać na wykopki bo się styka że zniszcze albo zostawie.Może wpadniecie ze znajomkami w mój region to poexplorujemy razem :)?pozdroubenfurer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Foty wyglądają jakby po tygodniu ktoś wrócił na miejsce zbrobni i wsadził fanty w dziury...Bez obrazy,ale tak to wygląda.Rób foty na gorąco...Pozdro. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Myśle rze czeba trohe popracowć nat ortografiom.Sam mistżem nie jestem, ale to powyrzej to jusz masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.