Skocz do zawartości

ebay pl juz jest

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A ja własnie coś nie moge, i wyskakuje to:
Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji. "
Napisano
Ja już się zarejestrowałem, parę uwag:

- strasznie dużo nicków jest już zajętych
- wyświetla się napis, że rejestracja jest niepotwierdzona i zero wzmianki o tym, że w skrzynce e-mail czeka już żądanie potwierdzenia...

narazie pusto ale zobaczymy co dalej :-)
Napisano
Magach: pamietaj ze to nicki ze wszysktich ibejow na swiecie i dlatego jest tyle zajetych - a co do rejesteracji to faktycznie jakis bug, ale mysle ze to z powodu natloku zainteresowanych.

Teraz cos lepszego - dalem na caffe allegro ogloszenie ze ruszyl ebay.pl (i nic wiecej) i dostalem bana na cafe na 14 dni - frajerzy...
Napisano
Dect- wiem, domyśliłem się ale zaciekawiło mnie, że moje imię i nazwisko, nicki z polskich stron (w tym Magach7) są już pozajmowane - nawet z dodatkiem cyferek itp :-) Ostatecznie jestem jako: magach7_wawa :-)

Pozdrawiam
Napisano
Mi się udało zarejestrować dopiero za drugim razem, serwer zapchany, przy ponownym logowaniu znowu się wywaliło. Chyba kupa ludzi się rzuciła na ebay'a :)
Napisano
Jezu... (sorry), ale wlasnie sie wczytuje w regulamin co wolno a czego nie wolno wystawiac... Wyglada na to ze zanim wystawie gumke myszke bede to musial 3 razy przemyslec i poszukac czy przypadkiem nie lamie ktoregos z 8979875646765164612 punktow regulaminu :)
Napisano
Ok - w koncu wlasciwe podpunkty - generalnie, Panstwo militarysci, trzeba sie bedzie jednak mocniej przytulic do milosciwie, bezlitosnie i niepodzielnie nam panujacego Allegro...
Napisano
Jak sie wyświetli:
Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji."
to spradźcie skrzynkę mailową. Powinna być tam wiadomość od eBay, która dokańcza rejestrację.
Pozdrawiam i do zobaczenia na aukcjach :)
Napisano
Mój login z ebay.com tez działa na ebay.pl. Widzę cały feedback (czyli: opinie) oczywiście w ich oryginalnej, angielskiej wersji. Nie znajduję jednak opcji ,,obserwuję'' choć jak za pierwszym razem się zalogowałem na .pl to mignęło mi to, co mam w obserwowanych na .com. Przy czym konwerter walutowy podał mi ceny w złotówkach. Za drugim razem juz nie zobaczyłem obserowanych aukcji. Generalnie ok, choć sądzę, że bez angielskiego na pewnym etapie się nie obejdzie - jak choćby w opcjach: wystaw na cały świat. No i te ograniczenia - allegro ze swoją tolerancją dla replik (rozumiem, że asg eag, sprężyna czy green gaz też odpada na .com?)czy nawet oryginałów i ich części jest w tym momencie w przewadze. No nic, jak mówili starożytni: pożywiom uwidim :-)
pozdr
w
ps. nie sądzicie, że ta ich polszczyzna jeszcze siakaś taka hmmm kulawa? Kto to jest np. LICYTANT? A może się czepiam? Bo chyba nie tłumaczyli opisów z ebay.com przez programy internetowe do tłumaczenia (np. poltran.com) :-))
Napisano
wrzuciłem 3 przedmioty na aukcje aby sprawdzić co i jak ,nic trudnego tylko co mnie wkuża to to że tyle nicków jest zajętych i to typowo polskich,tak jakby ktoś coś kombinował bo sprawdzalem wpisując co bardziej znane z allegro ale i takie niepopularne.
Napisano
Ja miałem konto na .com a teraz wystosowali do mnie email że juz jest polski odział, że nie ma prowizji, że zachecają itd.
Co ciekawe na amerykańskim ebayu nie ma jeszcze linków do polskiego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie