szaman3 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 A to są trafienia mego brata. Zafundowałem mu wykrywacz z którym dopiero drugi raz był w lesie. Kluczyk ma wyraźnie wybitą datę 1941. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 klucz z tego co się orientuje jest kluczem kawaleri niemieckiej...do końskich kopytek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Dziś słabo raczej - 2 ogniwa od Pz.Kpfw.II ,dwa magazynki do 2 cm FlaK ,kilkanaście łusek ,2 kopiejki z 1905 r. ,całkiem ładna głowica od trzonkowca i inne popierdółki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 A tutaj już grubsze rzeczy w bagazniku :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Witam.To fanty z dnia dzisiejszego. Magazynek od pepeszki kompletny, od szturma brak środka. Jakaś pochwa od bagnetu prawdopodobnie SWT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 u mnie tylko taka szmatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Piter Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 no rzeczywiscie froz - to tylko taka sobie szmatka ...tymbardziej ze mientowa /;) ahhaapozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Narazie tyle- PL 88 12672 3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 dzisiaj na spacerku z Sanshinem oraz kolega Allenem26 wpadlo mi ok 15 lusek od mausera ,jedna od carcano, ok 15 od PPSz ,jeden guzik WH (wszystkie te rzeczy poszly dla Allena) ,a sobie zostawilem opakowanie po prezerwatywach WH ;) , guzik radziecki z sierpem i mlotem,jedna polska luske ciekawie zgnieciana ,jakas klamerka w ktora znajduje sie w dziale identyfikacji ,oraz troche mosiadzu na zlom...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 aha i zapomnailem ,jeszcze do tego wpadl 1 pfening pruski ,ale musial mi wypasc z kieszenie kiedy sie pewnie schylalem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Witam,wczoraj wybraliśmy sie z Maćkiem do lasu, i mówiąc szczerze nie liczyliśmy na jakieś ciekawe fanty a tu niespodzianka: szabelka w pochwie szkoda tylko ze stan agonalny i ułamana ale sztuka to sztuka:)zaraz wrzuce fotkipzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 kurcze mam problem ze zmniejszeniem zdjec na moim kompie, ale jeszcze dzisiaj postaram sie je wrzucic.Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 fanty z ziemianki:klapa do mg34,granat m24,dekiel o menażki,stalowa manierka,potykacz,lampa,kurtka skórzana,kawałek bransoletki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 saperka w chyba najrzadszej wersji niemieckiego pokrowca(prestoff i skórzane paski),mini szabelka ,kubek do manierki,super strzelba dla dziecka typuwestern":P,srebne sztućce-skradzinoe i schowane przez żołnierza radzieckiego,odważnik mosiężny,dwa bagnety do masuerka-jak na wykopy to w bardzo ładnych stanach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 od góry:mauser,fragment miotacza płomieni,prawie 10 kilowa flinta na zająca,manlicher..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucior Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 A oto, co dziś drapnął mój kumpel. Wykop, ale super stan. Oniemiałem jak to zobaczyłem:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Na prośbę Jadzi wystawiam fant roku ... A u mnie dzisiaj tragedia ... Apolo pognał za sarną w lesie i się zgubił. Wołaliśy i szukaliśmy ze trzy godzniy - a po psie ani śladu... Załamany jestem ... :-((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Dobrze mieć miejsce, prawie że pod nosem. Dziś wyskoczyliśmy po obiedzie na godzinkę w miejsce przebijania się odziałów niemieckich z kotła. Godzinka i to w przełażonym przez nas już miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Stalowa łuska od racy w stanie bdb.60 lat w ziemi i tylko tyle rdzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 inny złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 pod mchem, jedna komora nie przetrwała tego zazbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Z soboty z polnej drogi. leżała na wierzchu. Fancik kolegi, który wspaniałomyślnie nam go oddał. Dzięki H.;)pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Mi po wczorajszym spacerze wyszła taka oto drobnica4 x 1 pffenig3 x 5 pffenig3 x 10 pffenig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.