Skocz do zawartości

Nowe Fanty 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
To k-szela sprzedał miejscówkę. Już rozesłałem list gończy. Poszukiwany żywy lub martwy przewidziana nagroda. Nagrodą będzie wycieczka do Prędocina jazda po pijaku traktorem i ganianie bezpańskich psów.

pozdrawiam AK
Napisano
ówka jak miejscówka ale są jeszcze inne znacznie fajniejsze. Co do nieśmiertelnika D.V. to potwierdzam ale sami widzicie jaki syf. Część rzeczy została znaleziona na polach Małujowickich, część w jednym z Brzeskich parków a jeszcze inne w lasku za kanałem.
Mam jeszcze coś na oku i muszę to sprawdzić.
Napisano
Ten list gończy i pewnie saperka w plecy:) znając KANTKA:)Szkoda że ta blaszka w takim stanie, moja była w nieco lepszym ale chyba z innego metalu ja miałem aluminiową. A z tym miejscem to tak jak mówisz ja mam ciekawsze i bardziej godne uwagi Pzdr. Krzychu:))
Napisano
Krzyśku blaszka jest cynkowa. Ziemia w tym miejscu jest strasznie zakwaszona wiec efekt jest jaki jest.
Wybierasz się gdzieś w niedziele?
Byłeś może w lesie obok Gierszowic?
Napisano
Ja ostatnio trochę monetek w tym roku już prawie 50 szt. trafiłem, fajne guziki mi wyszły po niedzieli dam fotki. Ostatnio w necie znalazłem coś ciekawego fajne austrowęgierskie mapki tylko ściągac:)) http://lazarus.elte.hu/hun/digkonyv/topo/3felmeres.htm
Napisano
bjar_1 a jak u ciebie, wyszlo Ci coś ciekawego?
Ja wczoraj wyrwałem od gościa puszke po niemieckiej masce p/g. Koleś trzymał w niej tawot. Mam ją w domu jak zrobie foty to dam na forum no i musze wyjąć ten tawot :)
pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie