KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 przez pomyłkę się wygadał zapewne a teraz mu głupio hehehehAle i tak już tam jest wsyzstko wykopane przez Generała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Kudłaty dawaj, Wrocław to przetrzebie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 A to klamerka śmieszna z namisem L. PhilippFrankfurt i po tym jeszcze jakiś znaczek jak by procent:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 To k-szela sprzedał miejscówkę. Już rozesłałem list gończy. Poszukiwany żywy lub martwy przewidziana nagroda. Nagrodą będzie wycieczka do Prędocina jazda po pijaku traktorem i ganianie bezpańskich psów.pozdrawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 A to jakaś kolejowa odznaka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Odznaka RAD-u chyba że się mylę?? (część tej odznaki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 ówka jak miejscówka ale są jeszcze inne znacznie fajniejsze. Co do nieśmiertelnika D.V. to potwierdzam ale sami widzicie jaki syf. Część rzeczy została znaleziona na polach Małujowickich, część w jednym z Brzeskich parków a jeszcze inne w lasku za kanałem. Mam jeszcze coś na oku i muszę to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 taki widoczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 pancer szjs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Macek ten lewar nie jest od Tygrysa,to lewar kolejowy,powojenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 hhehe;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Krzyśku co cie tak rozbawiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Ten list gończy i pewnie saperka w plecy:) znając KANTKA:)Szkoda że ta blaszka w takim stanie, moja była w nieco lepszym ale chyba z innego metalu ja miałem aluminiową. A z tym miejscem to tak jak mówisz ja mam ciekawsze i bardziej godne uwagi Pzdr. Krzychu:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisFly Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 > Marop, tak z ciekawości, po czy, odróżniasz lewar kolejowy powojenny od niemieckiego podnośnika czołgowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Krzyśku blaszka jest cynkowa. Ziemia w tym miejscu jest strasznie zakwaszona wiec efekt jest jaki jest. Wybierasz się gdzieś w niedziele? Byłeś może w lesie obok Gierszowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Gdzieś tam pojadę??? Koło Gierszowic nic ciekawego się nie działo ale mozna sprawdzić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Ja ostatnio trochę monetek w tym roku już prawie 50 szt. trafiłem, fajne guziki mi wyszły po niedzieli dam fotki. Ostatnio w necie znalazłem coś ciekawego fajne austrowęgierskie mapki tylko ściągac:)) http://lazarus.elte.hu/hun/digkonyv/topo/3felmeres.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Kanton, dlaczego myślisz , że akuratnie to jest odznaka Radu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 weekendowy wypad...Historia leżała pod ściółką...wystarczyło się schylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Jak się okazało...to było ostre naparzanie!...na 2 m kwadratowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Pierwsza blaszka to chyba 7 kompania Nachrivchten Ersatz Abteilung 8.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 bjar_1 a jak u ciebie, wyszlo Ci coś ciekawego?Ja wczoraj wyrwałem od gościa puszke po niemieckiej masce p/g. Koleś trzymał w niej tawot. Mam ją w domu jak zrobie foty to dam na forum no i musze wyjąć ten tawot :)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Witam.Oto moje wczorajsze trafienia. Na tej końcówce węża jest ładny orzeł pruski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.