past Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 nie bawię się w rekonstrukcje , ale myślę że przyda się dla początkującychhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=48005557idzie jak świeże bułeczki , na cafe jest dyskusja na razie nikt w rączce nie miał więc nie wiadomo co to. Nie mam nic wspólnego z sprzedającym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 ;-) Jakoś zbyt tanie te MP-iki. Aż się nie chce wierzyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 zapraszam na caffe allegro.tam temat jest poruszony doglębnie.razem z postami sprzedawcy.wygląda na to,że wszystko ok.ktos odebral już osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 tak wszyscy dyskutują ale jeszcze nikt nie miał tego w rączce , kupiłem też :-) na ścianie będzie się fajnie prezentować no i legalne :-)))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Jaka taniochaszkoda, że się skończyły:(((Past jak przyjdzie do Cibie to daj znać jak wygląda to cuś heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Kudłaty niema co sie martwic ,facet wystawil juz 3 aukcje tych mp40 ,wiec pewnie wystawi 4 , osobiscie kupilem dwie sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Witam.mp, a jak z jakością tych sprzętów?PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 paczka w drodze do mnie ,sie okarze ... tymczasem radze poczytac cafe allegro jest tam bardzo duzo rozmow na jego temat, i jest pierwszy kupiec ktory juz dostal paczke ,i jest bardzo zadowolony .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Znów są:http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=48173047 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Witam.Ktoś już dostał tego MP 40?Doszedł?Pozdrawiam.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 doszedl,doszedl.zapakowane ok,takie jak na fotach.ktoś zacząl już lekki unning"-foty na caffe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volksewagen Wojtek Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Gun jest okej! właśnie dzisiaj dostałem, trochę nieciekawie zapakowany ( bałem się że nie przetrwał wysyłki) ale jest wporządku, oczywiście bardzo lekki, no i cała druga strona jest naszpiokowana skęceniami od śrub, ale prezentuje się ładnie, no tylko pasek jakiś solidniejszy trzeba by pokombinować, ma ktoś jakis pomysł ?? no i troszkę dziwacznie" wygląda ten, nie wiem jak to sie fachowo nazywa pazur wyciągu" chyba, znaczy ta część, gdzie się guna przeładowuje, a w tym kulkowcu, naciąga spręzyne. Ale generalnie extra!!! :))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Rączka zamka. Pazura to tam nawet nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volksewagen Wojtek Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Dokładnie oto mi chodziło, dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 właśnie doszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 4na cafe allegro jest opis tuningu pod rekonstrukcje , w każdym razie jak za tą cenęnie jest najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Witam. Dzisiaj odebrałem przesyłkę i ogólnie jestem zadowolony (lekki taki jakiś...),ale po małych przeróbkach na ścianie będzie OK.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hecer Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 kupie strzelającego ślepcami!!! walcie na e-maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Czytać nie umiesz?-2000USD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.