Skocz do zawartości

nowe fanty 2

wons

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

A to czeka na kupca.Cena wywoławcza 100 zł,a koło od żaren drugie 100 :)-nasza wieś wielkimi krokami wparowała do europy. Ale i tak dobrze ,że chciał jeszcze w złotówkach :)

Napisano

Dzisiejsze fanty z łąk wilanowskich.Ogólnie nic rewelacyjnego poza jedną pierdułką,prawdopodobnie część sygnetu-pieczęci.Przy okazji pytanie-co to za herb?

Napisano

Efekty wczorajszego łażenia po austriackich pozycjach + niemieckie artefakty (nareszcie trafiła się łuska do kompletu :)

Napisano

A to SdKfz DwaMilijony czyli jak skrzynia biegów od transportera może dalej służyć :) Silnika już nie ma ale skrzynia oryginał, a pojazd - samoróbka :))

Napisano
Aaa, i taka uwaga! Uważajcie na takie malusieńkie bączki, one mnie znalazły i sk****syny 2x mnie uchlały a ręka spuchła mi jak fiks! Zalecam wzmożoną ostrożność!!!
Napisano
Mała żadka sprawa!
Model 1912 do gwizdania małą rotę.
Za mojej kadencji wyszły tylko dwa takie..
Z jakiego rejonu?
pozdrawiam
Napisano

No no no... Pogoda się zrobiła, to i fanty obrodziły!
GRATULACJE!!!

Jakeśmy się naoglądali Waszych znalezisk, takeśmy dziś znów skiknęli na śmietnisko.
Na załączonej fotce Starszy z Wonsów skoro świt szykuje się do drogi. ;)

Napisano

Nawet przyroda spojrzała na nas łaskawym okiem.
A tak na marginesie - takie żabki jak ta wykopywaliśmy nawet METR! pod ziemią. Miały szczęście, że przeżyły spotkanie ze szpadlem bez żadnych urazów. ;)

Napisano

Mimo sprzętu i dopingu rodziców, dziś niewiele. Są plusy kopania z rodzicami: Mama myła wykopane butelki w pobliskim bagienku, a tata piekł nam na obiad kiełbaski nad ogniskiem :)

Napisano

Pierdółki : odkażalniki, kubek do manierki, szczoteczki do zębów, łuska mosiężna 20mm, drewniany i stalowy szpilor do zelt...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie