wons Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Postanowiłem otworzyć nowy wątek, stary się długo otwiera Z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Jak widać na fotkach byliśmy dziś znowu. Łusunie, szkoda, że rozerwane, obok elementy nosidełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Łuski od rakietnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 łusunia 20mm, 2 długie race - łuski i dwa garłacze. Na szczęście puste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Kolejna cytrynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Chyba inny typ garłaczy, znaczy się, działo się na tym odcinku frontu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Niektóre mają jeszcze farbę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Lucjan, Militarny Kot Służbowy podziwia niektóre ze znalezisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 i takie coś?nie mamy pojęcia, co topozdr wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Bylo w starym poscie, ale dokladam tu. Wiecej zdjec jest tutaj http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=173117 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 A ja jeszcze dziś takie cuś ,siedziała pod ziemią razem z plombą ,dobrze że trachnąłem ją w ogon bo jej odrosnie - główka by nie odrosła. Oprócz tego dziś nadepnąłem żmiję - tak z 80 cm długości i widzieliśmy łasicę ganiającą mysz/nornicę po łące. W końcu ją dopadła. Ot takie przyrodnicze wyprawy coś ostatnio :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 To i ja coś dorzucę.Efekt wczorajszego 3godzinnego spaceru na łakąch pod wilanowem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 To ładne macie tam łąki! ;) Pozdrowienia od całej ekipy dla kolegi (my od Wojtka ,co teraz na Mierzei siedzi).bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Łąki fajne,tylko zanim sie trafi jedną monetkę lub plombę to trzeba wykopać 10kapsli od gorzały i 10 od mleka.Na fotce efekt spaceru z przed tygodnia z tych łąk.Pozdrawiamkawon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler153 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 łąki fajne tylko własciciel jest na skraju wyczerpania nerwowego, do czego przyczynil sie walnie jeden kolega z konkurencyjnego forum.Kawon - tak tylko profilaktycznie mowie - zakopuj doly...ps. ladna klamra ! gratulujetomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 skoro jestesmy przy jaszczurkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 to ta byla z 292 dywizji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Tak i do tego jaszczurka-piekarz :) Ładna blaszka Frozzer.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Z wczorajszego wyjazdu z Mirem i Kudłatym, zmoczyło nas straszliwe, a później jeszcze ta gruba impreza ehhh... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 cięższy sprzęt;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 i wszytko do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 a o to zdjecia z dzisiejszej wyprawy(ponoc grodzisko),ale pewnosci nie mam,chyba jakies topory,ma ktos jakis pomysł,co to moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 o to fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Wraith od czego jest to kółko na Twojej fotce? Mam takie samo mosiężne z Choszczówki sygnowane bxv 41.pozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Oto moje nowe fanty... Panzerfaust ze wczorajszego dnia :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.