barteks Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Nie wiem, czy mi się wydaje, ale czy post Nasze kobiety na wykopkach" został usunięty?!Jeśli tak, to wypadałoby powiedzieć dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koMandir Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Witam,spokojnie kolego Barteks - post Nasze kobiety na wykopkach" jest w dziale TOWARZYSKIE. W naturze nic nie ginie;))Pozdrawiam,koMandir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 To w takim razie powiedz mi jezcze gdzie jest prawe lusterko z mojego samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Pewnie w identyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 No i byłby fajny temat, a tak został skazany na zejście" w zapomnianym dziale forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasika Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 A szkoda, bo wydaje mi się, że temat płci pięknej na wykopkach jest bardzo ciekawy. Bądź co bądź jesteśmy z Wami Panowie non stop, jak nie fizycznie, to chociaż duchowo. Pozdrawiam wszystkich zapalonych odkrywców oraz wyrozumiałe dziewczyny i żony!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Taki zapomniany to on nie jest. Też byłem zdziwiony większością działań służb porządkowych, ale teraz myślę, że dział Towarzysze" stał się działem DLA ELITY! (tak jak i Książki i film" oczywiście :)Za to ten wątek - próbując nieco odgadnąć logikę, którą kierują się służby porządkowe - proponuję przesunąć do Grup teatralnych" lub abaw w wojnę", hej Ka Sika, hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 :)) zapewniam wszystkich że dział Towarzyskie , nie jest zapomnianym działem i cieszy się taką samą popularnoscią jak forum Ogólne wszystkie działy powstały na prośby użytkowników a nie od tak sobie , jak przypomnicie sobie historię tego forum to zobaczycie że dawniej było tylko forum Ogólne w związku z pojawiającą się coraz większą liczbą odbiorców powstały na ich prośby i inne działy kto śledzi forum to zapewne juz wie że wkrótce powstanie jeszce jeden nowy dział poświęcony wrześniowi ' 39 rnie będzie to napewno ostatni dział , bo znając historię tego forum użytkownicy za jakis czas wymyślą coś nowego :)wkrótce i ten wątek trafi do działu Towarzyskie , gdzie wszystkich serdecznie zapraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.