frost Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Daj nam wiarę, że to ma sensŻe nie trzeba żałować przyjaciół.Że gdziekolwiek są dobrze im jest,Bo są z nami, choć w innej postaci.I przekonaj, że tak ma być,Że po głosach jego wciąż drży powietrze.I że umarł, po to by żyć,Ale teraz będzie żył wiecznie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Raz na 100 lub tysiąc lat trafia sie czlowiek tego formatu. Miał on szacunek u wszystkich ludzi niezaleznie od wiary czy przekonań.Niech kazdy na swój sposób uczci jego pamięc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Odszedł Największy z Wielkich tego świata... To był Ambasador Ludzkości na ziemi!!! Nigdy nie było i nie będzie drugiego takiego człowieka! Szok...[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marooda Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ............................................................Krakow. Cisza. Przed chwila przestal bic Dzwon Zygmunta.Zapalmy w oknach swiece. Odszedl Wielki Czlowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proteus Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 teraz nastała cicha noc............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Boże, przyjmij go dobrze u siebie, bo niewiele jest ludzi, którzy są tego godni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 http://info.onet.pl/4,50,13,1535628,0,0,ksiega.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Kończy sie pewna epoka w której żyliśmy :( [*] Smutek jeszcze długo pozostanie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Exegi Monumentum [*]Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć.."Nigdy nie zostanie zapomniany....Dziękuje Ci Ojcze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Zawsze zostanie w naszej pamieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Widocznie Bóg uznał że Tam jest Bardziej Potrzebny.Pozostał smutek i żal i Jego Nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Pan jest pasterzem moim, nie brak mi niczego.Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach.Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć:orzeźwia moją duszę.Wiedzie mnie po właściwych ścieżkachprzez wzgląd na swoje imię.Chociażbym chodził ciemną doliną,zła się nie ulęknę,bo Ty jesteś ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@ndrew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Umarła wielki Polak,długo takiego nie będzie. Możemy być z niego dumni. Niestety jak to zwykle bywa docenimy Jego pewnie po śmierci. :(PS: Dobry pomysł Admina aby dodac czarny kolor. Pozdrawiam @ndrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atego Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Trudno mi powiedziec czy jest bog...Ale jezeli jest,to zabierajac czlowieka tak potrzenego swiatu albo sie pomylil,albo byl zajety czyms innym...Wielka szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmichu Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ON odszedł, ale my żyjemy. Więc żyjmy w tak jak ON nam pokazał.[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_(PL) Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woluś Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Czuję pustkę i co dalej...... Chcę śpiewać Pan jest pasterzem moim ....." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 atego, to poczucie, że zawsze odchodzą nie Ci, którzy powinni byli odejść jest powszechne, bo gdyby odszedł /brak mi przykładu, bo mimo wszystko każdy ma prawo do życia i nie nam decydować, kto, kiedy, dlaczego powinien odejść, ani żyjących oceniać i sądzić/.Ale inaczej, gdyby odszedł np. Jerzy Urban, to /z mojego punktu widzenia/ mała strata, krótki żal.A gdy odchodzi Ktoś tego formatu co Papież /albo ktoś z najbliższej rodziny/, to wydaje się nam to końcem świata.Obyśmy stali się lepsi i starali się żyć tak, jak ON nauczał.pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwene Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xplorer Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Odszedł wielki autorytet , największy Polak w historii , człowiek który zmienił świat . Jan Paweł II był autorytetem dla różnych religii i wyznań.Ale przede wszystkim był niezwykłym , dobrym i pełnym ciepła oraz humoru człowiekiem . I takim go wszyscy zapamiętamy.[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.