Mariusz Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Daj nam wiarę, że to ma sensŻe nie trzeba żałować przyjaciół.Że gdziekolwiek są dobrze im jest,Bo są z nami, choć w innej postaci.I przekonaj, że tak ma być,Że po głosach jego wciąż drży powietrze.I że umarł, po to by żyć,Ale teraz będzie żył wiecznie....
herrmateuss Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Raz na 100 lub tysiąc lat trafia sie czlowiek tego formatu. Miał on szacunek u wszystkich ludzi niezaleznie od wiary czy przekonań.Niech kazdy na swój sposób uczci jego pamięc
MK Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Odszedł Największy z Wielkich tego świata... To był Ambasador Ludzkości na ziemi!!! Nigdy nie było i nie będzie drugiego takiego człowieka! Szok...[*]
marooda Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 ............................................................Krakow. Cisza. Przed chwila przestal bic Dzwon Zygmunta.Zapalmy w oknach swiece. Odszedl Wielki Czlowiek.
MAB Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Boże, przyjmij go dobrze u siebie, bo niewiele jest ludzi, którzy są tego godni...
mis Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 http://info.onet.pl/4,50,13,1535628,0,0,ksiega.html
macsurf Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Kończy sie pewna epoka w której żyliśmy :( [*] Smutek jeszcze długo pozostanie :(
Domino(*) Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Exegi Monumentum [*]Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć.."Nigdy nie zostanie zapomniany....Dziękuje Ci Ojcze....
jaca2003 Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Widocznie Bóg uznał że Tam jest Bardziej Potrzebny.Pozostał smutek i żal i Jego Nauki.
paulo Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Pan jest pasterzem moim, nie brak mi niczego.Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach.Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć:orzeźwia moją duszę.Wiedzie mnie po właściwych ścieżkachprzez wzgląd na swoje imię.Chociażbym chodził ciemną doliną,zła się nie ulęknę,bo Ty jesteś ze mną.
@ndrew Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Umarła wielki Polak,długo takiego nie będzie. Możemy być z niego dumni. Niestety jak to zwykle bywa docenimy Jego pewnie po śmierci. :(PS: Dobry pomysł Admina aby dodac czarny kolor. Pozdrawiam @ndrew
atego Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Trudno mi powiedziec czy jest bog...Ale jezeli jest,to zabierajac czlowieka tak potrzenego swiatu albo sie pomylil,albo byl zajety czyms innym...Wielka szkoda...
mmichu Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 ON odszedł, ale my żyjemy. Więc żyjmy w tak jak ON nam pokazał.[*]
Woluś Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Czuję pustkę i co dalej...... Chcę śpiewać Pan jest pasterzem moim ....."
... Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 atego, to poczucie, że zawsze odchodzą nie Ci, którzy powinni byli odejść jest powszechne, bo gdyby odszedł /brak mi przykładu, bo mimo wszystko każdy ma prawo do życia i nie nam decydować, kto, kiedy, dlaczego powinien odejść, ani żyjących oceniać i sądzić/.Ale inaczej, gdyby odszedł np. Jerzy Urban, to /z mojego punktu widzenia/ mała strata, krótki żal.A gdy odchodzi Ktoś tego formatu co Papież /albo ktoś z najbliższej rodziny/, to wydaje się nam to końcem świata.Obyśmy stali się lepsi i starali się żyć tak, jak ON nauczał.pozdrowienia
xplorer Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Odszedł wielki autorytet , największy Polak w historii , człowiek który zmienił świat . Jan Paweł II był autorytetem dla różnych religii i wyznań.Ale przede wszystkim był niezwykłym , dobrym i pełnym ciepła oraz humoru człowiekiem . I takim go wszyscy zapamiętamy.[*]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.