jazlowiak Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Uprzejmie informuje , ze wszystkie szczególowe informacje dotycz±ce rekonstrukcji historycznej Bzura 2005 znajduj± siê na stronie Dodatkowo - komunikaty pojawiac siê bêda na tym forum.W imieniu komitetu organizacyjnegoPawe³ Rozd¿estwieñskiPrzewodnicz±cyPost został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 19:26 20-03-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Przykro mi Pawle, że znów muszę interweniować. Obaj wiemy gdzie jest różniaca między informacją a reklamą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Ale to chyba nie była komercyjna reklama?W myśl tej filozofii, w ogóle nie powinno się mówić o niczym nawet najbardziej szczytnym i wspaniałym, gdyż może to być potraktowane jako reklama.Poza tym, na stronach Odkrywcy jest kilkaset postów z odnośnikami do organizacji, forów, stron, dyskuzji, firm i wszelakich podmiotów i żaden moderator nie wycina ich. Ale jeśli Odkrywca nie życzy sobie akurat Polonii Militaris to już trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Jest różnica między informacją a reklamą. Gdyby chodziło o informacje o Bzurze to podany adres byłby inny (bo na podamej sronie jest odnosnik do właściwej strony o Bzurze. Nie ja ustalam zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Przyklady stron o grh i imprezach, sklepach, które nie przeszkadzajaPolsmolowi:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=166715http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=101983 (notabene to sklep jest)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=146198http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=159730 (kolejny sklep)Polsmol - złozyłem juz skarge do Bociana, że jesteś nieobiektywny i stronniczy - mam nadzieję, że zareaguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 jestem ciekaw jak to zostanie zinterpretowaneJak znam życie padnie - Panie, Pan tu nie stał :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Nikt nie broni informować o imprezach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Jaka odpowiedź - a czy reklama strony komercyjnej jakim jest sklep nie podlega pod regulamin forum - czy zgodnie z obowiązującymi tu zasadami są równiejsi i mniej równi? Czy kolega Polsmol może wskazać na jakiej zasadzie akceptuje komercyjne strony i co należy zrobić, aby przymknął oko na powieszenie linku imprezy?Co do strony Bzury - jedynym oficjalnym adresem bzury jest www.poloniamilitaris.pl, proszę sprawdzić np. reklamę imprezy w Kawalerii Samodzielnej, bo podstrona informacyjna powieszona jest na komercyjnej stronie gazety Taktyki i Strategii http://taktykaistrategia.pl/bzura1939/ co w odróżnieniu od niekomercyjnej strony fundacji spotkałoby się ze stwierdzeniem Polsmola, że promujemy Taktykę i Strategię.Czyli jakby nie robić i tak będzie źle.pozdrawiamPaweł RozdzestwieńskiZ wyrazami szacunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 W tym przypadku nie chodzi o reklamę komercyjnego serwisu ale ogólnie informacji o stronie i prośby o ocenę jaka była zamieszczona w pierwszym wątku o fundacji. Z zasady nie pozwalamy na zamieszczanie reklam nawet niekomercyjnych serwisów na zasadzie zapraszam na moja stronkę oceńcie jak wyszła. Coś takiego skutecznie potrafi zaśmiecić każde forum. A skoro konsekwentnie są usuwane tego typu ogłoszenia to nie będziemy robić wyjątków.jazlowiak możesz zamieścić bezpośredni link do informacji o Bzurze i nikt nie będzie miał nic przeciwko temu. Polsmol miał prawo podejrzewać że pod pozorem Bzury próbujesz zwrócić uwagę na portal w którym Bzura zajmuje jak na razie parę linijek i nie jest jej stroną oficjalną.Więc zamieść BEZPOŚREDNI link do stronki z informacjami o Bzurze i zakończmy ten spór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Jedynym oficjalnym adresem Bzury jest www.poloniamilitaris.pl, adres ten widnieje na wszystkich drukach, zaproszeniach, pismach.pozdrawiamPaweł Rozdzestwieński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Rozumiem, że nie doczekam się odpowiedzi co nalezy zrobić, żeby relklamowac tu np. sklep, tak żeby Polsmol przymknął oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Paweł, koniec tematu. Bocian napisał co zrobić i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Juz wiem co zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Aktualnie to jest bezpośredni link do Bzury:http://www.poloniamilitaris.pl/?tryb=archiwum&autor=9nie inny.I proponuję zakończyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Dobrze uważam temat za wyjaśniony i zamknięty. Ale żeby nie było, uważam decyzję polsmola za słuszną i mam do niego zaufanie jako do administratora.I proponuję jazlowiak żebyś również był moderatorem tego działu. Myślę że doskonale się dogadzacie razem z polsmolem po pozbyciu się emocji a dział tego forum na tym skorzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.