bastus0 Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 ...mnie tam sie podobaja te rewolwerowe pestki".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Proponowany podpis zdjęć w Fakcie": Kryjówka Al Kaidy!! Terrorysta!!Skasuj foty bo cię niedługo wsadzi ABW/ Policja/ Komisja Śledcza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 12 Marzec 2005 Autor Share Napisano 12 Marzec 2005 nie ma obaw, wszystko rozbrojone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 jeśli mam być szczery to jak na 13 latka - calkiem całkiem. Ciekawe jak Twoi rodzice na to patrzą ...Mam też kolege w Twoim wieku i zaczniemy kopać na wiosnę ale na rozrywki" boje się go wziąć ze względu na rodziców właśnie.Pozdrawiam - kocur P.S. Wierzbox - pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 12 Marzec 2005 Autor Share Napisano 12 Marzec 2005 a gdzie kopiesz?? bo ja bym sie z kimś wy7brał na wykopki jak śnieg stopnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 GG 5007788pozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xx50k Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Witam Dam ci dobrą radę jako doświadczony i wiele starszy od ciebie nie zbieraj takich rzeczy i nie baw się w rozbrajanie pozostaw to osobą upoważnionym do tego. Życie jest tylko jedno a jeśli masz 13 lat to go szkoda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 xx50k spokojnie;)przeciez to same luski :)a kolega chyba napisal ze tego nie rozbrajal:)chyba kazdy zaczynal od lusek itd.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xx50k Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 WitamNigdy nie byłem przeciwnikiem zbierania łusek, ale wiesz trudno skorupę pocisku moździerza nazwać łuską bo raczej nie znajduje się je puste, chyba że się mylę. Ale dyskusja na forum jest wskazana aby ustrzec naszych młodszych kolegów przed popełnieniem błędu, a i stare wygi popełniają ten błąd.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Uwaga!!!skorupy pocisków wybuchają hehehe(puste łuski też)pozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 A kto powiedział że skorupa jest znaleziona????pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Monti - podaj mi jak masz numer gg do ciebie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 xx50 mam od ciebie więcej cyferek po obu stronach ukośnika więc nie mów mi co i jak:]Żartuje myśle że masz racjepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 cześć-NorbertTwoje fanty są ok.ps.do xx50kwykop sam, zobacz, pomyśl i potem pisz na forumpozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Farciarze - Na waszych polach bitew po których biegacie z wykrywkami to chyba musieli strzelać pociskami bez zapalników i bez rotylu" ,bo ja gdzie bym nie pojechał to leżą tylko takie caluśkie niebezpieczne co mogą zrobić bum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Witam! Kolego Norbercie, czy ten garnczek ZSRR jest malowany oryginalnie? Co ma w środku? Może inne fotki? :) Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 26 Marzec 2005 Autor Share Napisano 26 Marzec 2005 Z tego co wiem jest malowany orginalnie, a innych fotek NARAZIE nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 a z tego co ja widzę, zwiezda raczej nie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voucur Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Zwiezda na pewno nie. Co do pocisków moździerzowych to w moim przypadku stosunek jest taki że na 4 znalezione jedna nie ma zapalnika a takich to się boi chyba tylko Nasz Czerownonogi Długodzioby (który ciekawe czy kiedykolwiek był w terenie, bez urazy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.