danieloff Napisano 17 Luty 2005 Autor Share Napisano 17 Luty 2005 http://www.greendevils.pl/f_to_f/harcerze_5/herkules_5.html Taka ciekawostka, co o tym myslicie?daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Szkoda słów....Co to się k...wa w tym kraju dzieje ? harcerze naziści ?? a już myślałem że nic nie jest mnie już w stanie w tym kraju zdziwić...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 To o tych hacerzach" to prawda ? bo mi sie w to pale nie mieści !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 Witam.Włos mi się na głowie jeży. Szok!!!PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 WitamSpoko. A może to są chłopaki z Młodzieży Wszechpolskiej" - młodzieżówki LPR-u heheheheh (to ci co chcą zakazać organizowania imprez militarnych :-D ). Naprawde to jest już lekka przesada. Czysty idiotyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Luty 2005 Autor Share Napisano 18 Luty 2005 Po prostu gówniarstwo, zabawa w żołnierzyków, niektórym to imponuje. Ale z tego się wyrasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 Dzieciaki to w zasadzie pikuś - wyrosną z tego, najwyżej będą się wstydzić kiedyś. Ale gdzie jest jakiś przełożony tych harcerzy? Jakiś dorosły facet namaszczony przez władze - hufcowy, szczepowy czy kto tam? On też nie widzi problemu, czy nie wie co się dzieje wśród jego harcerzy?PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtur Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 oto pare informacji:1. http://www.zhp.wlkp.pl/rozkazy/2002-08.htmSerdecznie dziękuję wszystkim, którzy zaangażowali się w przygotowanie i przeprowadzenie Zlotu z okazji 90-lecia Harcerstwa w Wielkopolsce, a szczególnie:- ...- 7 PDH “HERKULES” - Hufiec Poznań-Jeżyce,- ..."2. http://www.jezyce.zhp.wlkp.pl/index2.php?action=rozkazy&r=27...Na wniosek Rady "Wspólnoty Drużyn Grunwaldzkich nadaję Tytuły i Odznaki Drużyny Grunwaldzkiej 106 jednostkom harcerskim:...Chorągiew Wielkopolska ZHP...Hufiec ZHP Poznań - Jeżyce * 7 Poznańska Drużyna Harcerska "Herkules hm. Wiesław ..............."i na zakonczenie dyskusja na temat tej druzyny...3. http://www.forum.zhp.org.pl/viewtopic.php?TopicID=588 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 witam! właśnie dostałem odpowiedź na moje zapytanie do komendy ZHP w poznaniu :Nazywam się XXX i jestem dużynowym 7 PDHHerkules. Poniżej informacje o które prosiłeś:7 PDH HErkules jest drużyną starszoharcerska funkcjonującą w hufcu Poznań Jeżyce od 27 lat. Bohaterem drużyny jest I Pułk Strzelców Wielkopolskich, jednostka z okresu Powstania Wielkopolskiego. (później przemianowana na 55 Pułk Piechoty) Drużyna aktywnie uczestniczy w pracach Wspólnoty Drużyn Grunwaldzkich nawiązując do tradycji polskiego rycerstwa z okresu przełomu wieków XIV i XVO ile jesteś zainteresowany szerszą informacją względnie uzupełnieniem zapraszam XXXPS Historyjki opisane na greendevils bo stąd przypuszczam tozainteresowanie powstały 4 lata temu i są zwyczajnym oszczerstwem.Byliśmy dokladnie "prześwietlani przez Komendę Hufca, Chorągwi także GK, które to kontrole nie potwierdziłybo nie mogły tych tam wymysłów,mimo naszejprośby o zdjęcie tych stron do admina teksty"wiszą dalej:-( "Wierzyć mi sie nie chciało . I miałem rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 ikt", szacunek za wyjaśnienie tego tematu. O GreenDevils nie bede się wypowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 Mi ten artykuł wyglada na zwykłą podpuchę by komus narobic smrodu ot co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 gówno prawda(XXX)paranoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Jestem harcerzem i jakoś nie chcemi sie wieżyć, że taki patent przeszedł. Nikt nie pozwoliłby im na kultywowanie tradycji SS. ŚCIEMApzdrGarfield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Może stronke zrobił zdenerwowany harcerzyk, którego wywalili z hufca:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha72 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Jeśli to nie ściema to ładną mamy oborę w tym kraju:(((A tak wogóle to zauważcie,że większość grup rekonstrukcyjnych itp.lata w germańskich"uniformach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.