rybosz Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 witam.no wiec od jakiegos czasu probuje rozpoznac ten pistolecik, ale za chiny ludowe nie wiem co to. wiec moja prosba taka: co to za pistolecik.dodam ze dlugosc lufy to ok. 11 cmpozdrawiam.
rybosz Napisano 17 Luty 2005 Autor Napisano 17 Luty 2005 dzieki za wszelkie informacje.czyli z tego co rozumiem nie jeste to zaden rarytas? :)pozdrawiam
Grzesio Napisano 17 Luty 2005 Napisano 17 Luty 2005 Nie, nie jest, ale to prawdziwy ponadczasowy klasyk - taka matka wszystkich współczesnych pistoletów kieszonkowych. Bardzo przyjemny fancik. ;-)Tak na dobrą sprawę nie można też t e o r e t y c z n i e wykluczyć, że jest to amerykańska wersja licencyjna FN mle 1906- Colt Vest Pocket (znany też jako M1908 i pod kilkoma innymi nazwami).PzdrGrzesiu
rybosz Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 dokladnie to. dzieki za pomoc. a jeszcze mam pytanie, jak teraz moglbym sie dowiedziec w ktorym roku on zostal wyprodukowany? i wogole w jakich latach byl produkowany.jeszcze raz wielkie dzieki za pomocpozdrawiam
kloki Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Browning wz 1906. Wyprodukowany przez FN w Belgii. Bardzo popularny pistolecik, niewielki kaliber, bo tylko 6,35 mm. Magazynek 6 naboi. Wyprodukowano do roku 1940 ok. 4 mln. sztuk. Bardzo popularny wśród walczącego podziemia". Pozdrawiam!
rybosz Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 witam.no wiec od jakiegos czasu probuje rozpoznac ten pistolecik, ale za chiny ludowe nie wiem co to. wiec moja prosba taka: co to za pistolecik.dodam ze dlugosc lufy to ok. 11 cmpozdrawiam.
Pytanie
rybosz
witam.
no wiec od jakiegos czasu probuje rozpoznac ten pistolecik, ale za chiny ludowe nie wiem co to. wiec moja prosba taka: co to za pistolecik.
dodam ze dlugosc lufy to ok. 11 cm
pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.