TANK Napisano 15 Luty 2005 Autor Napisano 15 Luty 2005 No własnie, jak w temacie.Takie dziwne plotki dochodzą.Może ktoś coś konkretnego powiedzieć.pozdrawiam
jazlowiak Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Nic nie słyszałem, włąsnie przygotowuję posta do Michała Miazgi o Bzurze i nic mi nie wpominał jakoby ich drużyna miała sie nie stawić.
michalmiazga Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Czego to ludzie nie opowiadają:)))Ku uspokojeniu wszystkich (i na pohybel plotkarzom) chciałbym zapewnić, że Cytadela" wciąż działa i ma się jak najlepiej. Co więcej pojawiają się wciąż nowi rekruci, a nasze domowe pracownie kaletnicze, ślusarnie i szwalnie wciąż dostarczają nowego umundurowania i uzbrojenia:)))Ten rok zainicjowaliśmy w okolicach Starej Miłosnej ćwicząc marsze, kozły, roje, tyrariery i szturmy na poniemieckie bunkry. Nie zabrakło też grochówki przyrządzonej wedle orginalnego przedwojennego przepisu. Nadprogramowo przećwiczyliśmy sobie także transportowanie rannego gdyż pewien strzelec, słusznej zesztą postury, skręcił nogę i to na złość w samym środku zaśniezonego lasu. Noga zresztą ma się już dobrze, a my szykujemy się do kolejnych ćwiczeń - tym razem na Pomorzu. Jeśli ktoś chciałby dołączyć - prosze na prv.Michał MiazgaSzef SRH Cytadela"PS A jak tylko złapie tego panikarza co złośliwe plotki po wojsku rozpuszcza to jakem kapral,na sucho mu to nie ujdzie;))))
Funky_OWall Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Może wynika to ze zmiany adresu strony? W większości banerów pewnie wstawiony jest jeszcze stary adres.Na wszelki wypadek p[odaję nowy:http://www.cytadela.h4c.pl/Funky-CYTADELA
wędrowiec39 Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Że zacytuję Marka Twaina: ,,Wieści o mojej śmierci były mocno przesadzone'' :-))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.