Gość Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Strona jest praktycznie gotowa.Bocian zrobił ją w ub. roku ale nie było zbyt wielkiego odzewu na apel o esterów" i może dlatego sprawa ucichła.Myślę , że warto wrócić do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 No i co tam panowie w temacie...Szkoda żeby ciekawy pomysł ot tak przepadł.Jak wypali też się chętnie dołączymy.Pozdrowienia z pomorzader K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan27 Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Fajny pomysł. Bardzo ułatwi ludziom kopiowanie niesmiertelników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek.S Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Dokładnie Jan.Pomysł idealny dla fałszerzy których mnóstwo,a najwięcej w Polsce.NIE ROBIĆ żadnego rejestru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Witam ! Rozumiem , że kolega Jurek S napisał , że dzieki takiemu rejestrowi fałszerze będą mogli więcej i lepiej fałszować nieśmiertelniki. Mam tylko , jedno pytanie : czy kolega uważa , że umieszczenie fotki z odznaką , medalem lub monetą nie pomaga fałszerzą ? Zawsze mogą się dowiedzieć o czymś co jest bardzo cenne . Więc ? Nie umieszczajmy żadnych fotek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsk123 Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Moim zdaniem w takowym rejestrze wystarczy zamieścić konkretne informacje znajdujące się na nim oraz miejsce mogiły.A co do istnienia rejestru to pomijając fakt iż jestem przeciwny zbieraniu nieśmiertelników ( to że nieśmiertelnik nie leży przy szczątkach nie znaczy że jakiś metr dalej i głębiej tych zwłok nie ma, w końcu po coś te nieśmiertelniki są), jestem oczywiście za. Myślę, że pomoże on wielu rodzinom w poszukiwaniach informacji o przodkach poległych na froncie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mek100 Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 A jest strona w sieci, na której można znaleźć nazwisko żołnierza, zgodnie z danymi z nieśmiertelnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 Nie ma takiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 Chyba, że polskie na straty.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.