Skocz do zawartości

pro niemieckie nastroje użytkowników ???

Andrzej18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dlaczego uważacie rosyjską armię za bardziej okrutną od niemieckiej jak wynika z sondy ? Czy to nie lekka przesada ??
W końcu mimo iż od nich też wiele wycierpieliśmy to krzywdzące opinie. Armia czerwona nie pacyfikowała naszych wsi i nie burzyła naszych miast.
Napisano
Popieram w całej rozciągłości Montiego już chyba wystarczy , bo to forum zaczyna się zamieniać w coś przerażajacego, wystarczy!
Bocian - blokuj nim się rozwinie i niech to nazywa się cenzura czy cokolwiek innego , a nich tam!
lokfan
Napisano
Rozumiem was panowie ale ja tylko chciałem wszcząć wymiane zdań a nie podżegać do awantury. Ale jeśli twierdzicie że na tym forum nie da się normalnie na poziomie podyskutować to pozostaje tylko rozłożyć ręce...
Napisano
Niestety musisz się z tym pogodzic chyba ze chcesz byc obrzucony błotem przez co niektóre szumowiny z forum.
Pozdrawiam L.
Napisano
Oj będzie się działo :-( chyba czas usiąść wygodnie, żeby nie spaść z fotela czytając niektóre wpisy, które za chwilę się tu pojawią. Osobiście stawiam tezę, że obie armie przejechały się po nas zabijając niewygodnych dla nich Polaków - i może nie będziemy się wykłucać która więcej? Obie robiły to z premedyctacją i nie było to jakieś wybryki, ale zaplanowane działania i dlatego uznaję je (te działania) za zbrodnicze.

Pozdrawiam
Jarek
Napisano
Wydaje mi się że więcej osób na tym forum kopie fanty niemieckie (i dlatego większość to odbiera przez ideologie) , mimo iż kopię na terenach walk 1945 roku to z rosyjskich fantów wykopałem tylko łuseczki i amo ( a szkoda ), i nie jestem ani pro niemiecki ani pro radziecki. Pozdrowienia od potomka Jakuba Szeli, prawnuka sierżanta wrześniowego zabitego przez niemiaszków i wnuka żołnierza z batalionu likwidacyjnego NKWD. Nasza historia jest zawirowana i cieszmy się tym ,a nie dochodźmy kto był dobry ,a kto był zły bo była wojna...
Napisano
Ja osobiście obie armie uważam za równie okrutne. A zmiane okupacji niemieckiej na bolszewicką mogę tylko tak podsumować amienić dżumę na cholerę".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie