Skocz do zawartości
  • 0

polski pancerny adrian wz.15 ??????

bolas

Pytanie

Napisano

Hej, mam prosbe zeby jakis spec od adrianow rzucil na to okiem - nie mam lepszych zdjec bo nie jest moj. Ale przymierzam sie do niego - czy to aby nie wz.15 pancerny ? I jak sie ma do tych uzywanych w WP w okresie miedzywojennym?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, mam prosbe zeby jakis spec od adrianow rzucil na to okiem - nie mam lepszych zdjec bo nie jest moj. Ale przymierzam sie do niego - czy to aby nie wz.15 pancerny ? I jak sie ma do tych uzywanych w WP w okresie miedzywojennym?

Napisano
Moze byc dobry, bo wyglada na jak najbardziej prawidlowy o ile go ktos nie przerobil z klasycznego Adriana wspolczesnie, bo i takie rzeczy juz widzialem, lacznie dorabianym amortyzatorem ze starej skory.Sprawdzic dokladnie i jak dobry, to brac, bo rzadkosc!
Napisano
Moze byc polski. Na fotografiach takie widzialem - gdzie nie pamietam dokladnie. Byly robione i w oddzialach przez obciachanie przedniego daszka i dorobienie amortyzatora -czasami calkiem minimalnego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie