bolas Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Napisano 26 Styczeń 2005 Hej, mam prosbe zeby jakis spec od adrianow rzucil na to okiem - nie mam lepszych zdjec bo nie jest moj. Ale przymierzam sie do niego - czy to aby nie wz.15 pancerny ? I jak sie ma do tych uzywanych w WP w okresie miedzywojennym?
bolas Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Napisano 26 Styczeń 2005 Hej, mam prosbe zeby jakis spec od adrianow rzucil na to okiem - nie mam lepszych zdjec bo nie jest moj. Ale przymierzam sie do niego - czy to aby nie wz.15 pancerny ? I jak sie ma do tych uzywanych w WP w okresie miedzywojennym?
bolas Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Napisano 26 Styczeń 2005 i osttania. Wiem ze jakosc zdjec jest fatalna ale nic nie poradze. I jak ?
DTH Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Moze byc dobry, bo wyglada na jak najbardziej prawidlowy o ile go ktos nie przerobil z klasycznego Adriana wspolczesnie, bo i takie rzeczy juz widzialem, lacznie dorabianym amortyzatorem ze starej skory.Sprawdzic dokladnie i jak dobry, to brac, bo rzadkosc!
Gebhardt Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Moze byc polski. Na fotografiach takie widzialem - gdzie nie pamietam dokladnie. Byly robione i w oddzialach przez obciachanie przedniego daszka i dorobienie amortyzatora -czasami calkiem minimalnego.
Boruta Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Jakiś hiszpan ma taki jako polski. Poszukam jeszcze.Pozdrawiam
Tomko Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Oba są w książce Jacka Kijaka Hełmy wojska polskiego 1917-1991" wyd. Bellona.
Pytanie
bolas
Hej, mam prosbe zeby jakis spec od adrianow rzucil na to okiem - nie mam lepszych zdjec bo nie jest moj. Ale przymierzam sie do niego - czy to aby nie wz.15 pancerny ? I jak sie ma do tych uzywanych w WP w okresie miedzywojennym?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.