feeder Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2005 Nie chciałbym być posądzony o reklamę, ale dzisiaj przypadkiem zobaczyłem (i kupiłem) DVD z tej serii. Na płycie jest reżyserska wersja Das Boot" Wolfganga Petersena. W następnym numerze, następny hicior. Dobry wojak Szwejk" z Rudolfem Hrusinskim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 Też kupiłem i czekam na Szwejka.Pzdr.Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 No i ja zainwestowałem 12 złociszy /bez grosza/Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 też kupiłem,a całkiem niedawno łamałem się w sklepie czy 36 to czasem nie okazja.wersja super.czekam na inne.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 A gdzie to się kupuje? Chetnie nabędę. bardzo lubię ten film i mam go na vhs.Pozdrowiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2005 Ja to dostałem w sklepie wielobranżowym. Widziałem też w saloniku prasowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 we wrocławiu prawie w każdym kiosku jestem ciekawy jaki repertuar przedstawią w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Dziękuję rozejrzę się za tym filmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slw Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 mam pytanie: czym to się różni od wersji normalnej?Jaki ma czas trwania? Bo mam jakąś wersję i prawdopodobnie reżyserską ale chciałem się upewnić. Mój egzemplarz ma 3.15 filmu i niecałe 3.20 z napisami końc.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Dzięki informacji kolegów udało mi się kupić i jestem zadowolony. Film ma 208 minut czyli o 60 więcej od wersji kinowej. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 Dajcie znac, jak numer ze Szwejkiem bedzie w sprzedaży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 tak...wersja super ale nie tłumaczenia...(napisów) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 dziś nabyłem szwejka cz . 1 i aż się zdziwiłem bo w kolorowej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 A to jest wersja z lat 60?Coś takiego leciało na Polsacie ze dwa lata temu. Prosze o wiecej informacji i... jaka jest cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 2 Marzec 2005 Autor Share Napisano 2 Marzec 2005 To jest film z 1956 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 A, to właśnie ten leciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.