szyszkastona Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 witam i jak tam spotkanie można się jeszcze przyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 oczywiscie ze można tylko coś mi nie odpisują medvil i hunter odezwijcie się ,bo chce sie isc juz pakowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszkastona Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 ok ja nie mam gg ale mam skype-a i mam twój numer tel . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszkastona Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 a hunter czeka bo nie wie gdzie ja pisałem z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 ok to czekam na jakieś info , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 dobra panowie widze to nie ma sensu :( najwyżej innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 13 Listopad 2011 Share Napisano 13 Listopad 2011 Witam nie odpisywałem bo nie było mnie , akurat w ten weekend były plany na poimprezowanie trochu sobie. Jak w tygodniu pogoda będzie ok można się gdzieś wybrać. Weekend teraz mi odpadnie bo mam wyjazd do Wrocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 cisza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 nikt sie nigdzie nie wybiera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszkastona Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 witam cobra sprawdź pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 Jak jutro pogoda dopisze i ktoś chętny na wypad.To można się zgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 Witam ja chętnie sie wybiorę tylko proszę o konkrety Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 opolskie dalej cisza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 Witam opolskie coś tam kopie ;) ale ziemie jeszcze ciężka do zgryzienia - zależna od miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 witam ziemia jeszcze zmarznięta ,oraz bagno na polach ale w marcu to trzeba na jakiś wypad wyskoczyć (może czechy??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 witam, czechy jestem za pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 no nie moze byc... cos sie dziej...e chyba ekipa powoli budzi sie ze snu zimowego... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Pogoda pogoda i będziemy kopać do upadłego;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Siemka jestem z okoliec Głuchołazy-Nysa , mieskzam na pograniczu Czech :D . Ktoś chętny ? jestem amatorem , ale nie ma to jak wyprawa z profesjonalistami :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slacok Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 Witam kolegów ja jestem z okolic nysy ,mieszkam na samej granicy polsko-czeskiej , a obecnie mieszkam w opolu , i poszukuje nawych znajomosci na wspólne eksp w opolu , a również zapraszam do siebie podaje swój nr gg zainteresowanych prosze o kontakt 66689 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 Witam coś Ci ucięło końcówkę num GG., Możesz napisać na PW.Pozdrawiam całe opolskie i Opole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Własnie , też mi się tak wydaje że numer ucięty :PP.Aha a czy na terenie Nysy mógłbym się z wami też wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 witojcie :-))AoT_hunter_pl widzę pchasz się do nas,widzę że lubisz Opolszczyznę to miło może się spotkamy na wykopkach,może w Czechach,pozdrowienia dla ekipy z Wrocka aaa:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 witojcie :-))AoT_hunter_pl widzę pchasz się do nas,widzę że lubisz Opolszczyznę to miłomoże się spotkamy na wykopkach,może w Czechach,pozdrowienia dla ekipy z Wrocka aaa:-))kolego gersemi nas jest wiecej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Panowie <i może panie> mam propozycję !!Może byśmy tak zrobili spotkanie integracyjne przy ognisku i kiełbasce, i ??? gdzieś w rejonie Opola, lub okolic. A może inne propozycje integracyjne ? Zdrów !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.