omi30 Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2005 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2005 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Co Panowie taka cisza???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Co robimy w niedzielę?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 moze to o czym rozmawialismy ostatnio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Rozmawialiśmy o wielu miejscach.Trzeba zadecydować które i kto jedzie,no i zamówić pogodę!Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 w sumie bez odpowiedzi wiec moze za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Panowie jak bedziemy tak dalej udzielac sie na tym forum to nasza grupa spadnie na 2 stroneco z wami ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Nie spadnie.Nie ma obawy.Czy rozmawiałeś już z innymi o planach na niedzielę?Chodzi mi o ten wyjazd turystyczny o którym rozmawialiśmy przez telefon?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 jeszcze nie ale moze dzisiaj podzwonie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Dobrze.Jak ustalisz skład wycieczki",to zadecydujemy w ile samochodów pojedziemy.Mariusz,mam prośbę.Zeskanuj z książki Bitwy września" strony na temat działań wokół miejscowości U i prześlij na mój adres.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 WitamJestem z ostrowa - czy grupa jest otwarta na nowy narybek, czy raczej szczelnie zamknieta?Chetnie bym sie spotkal, zeby pogadac przy piwie :)a i od lopaty mi rece nie odpadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 oczywiscie ze jestesmy otwarci :-) ja tez jestem z ostrowa skontaktuj sie ze mną 509 308 496 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 kurcze niewiem czy nie zadzwonilem - najpierw zaczalem dzwonic a potem spojzalem na zegarek :D jutro sie skontaktuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 nie zadzwoniłes :-) jeszcze nie spie,jutro najlepiej po 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Omi mam w swoich zbiorach takie zdjęcie.Czy mógłbyś mi powiedzieć co to za czołgi?Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Cześć,Przepraszam, że się nie odzywałem, ale byłym chory, a teraz jak widać siedzę jeszcze, bo mam cholernie dużo roboty. Cieszy mnie nowy narybek, ale chłopie gdzieś ty się uchował...?Passy napisz mi maila o planach na niedzielę i co to za miejscowość na U.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Passy to renault ft-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 tu masz linka http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=23650 i http://www.jagdtiger.de/index2.htm?http://www.jagdtiger.de/GermanTanks/FT-17%28f%29-01.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Witam.Wczytałem to zdjęcie na wątku o FT-17.Co z wyjazdem w niedzielę?Czy są już jacyś chętni?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Kowal da jeszcze odpowieź ,Mariusz niestety nie moze,Luca juz w Anglii.Ja jade z Kasią i jeszcze kolega Mick1 równierz sie zapowiedział.Passy pozbieraj materiały ja mam tez mały namiar.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Co do materiałów,to wiem tylko tyle co było w Bitwach Września".Czekam na skan od Mariusza.Jeszcze mam pytanie o trasę.Czy przyjedziecie do mnie i dalej już razem,czy spotkamy się na miejscu?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 wszystko jedno prawie ta sama odległosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 No to decyzja należy do Ciebie.Ja się dostosuję.W drodze powrotnej zapraszam na grila.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 oki to w takim razie przyjade do Ciebie około 8-8.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.