Mariusz Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Aha już przeczytałeś.Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 SPOKO -SILNI ZWARCI GOTOWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 ZWYCIĘZYMY WROGA (ziemie) pzdr :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Cześć,Coś wam pokaże.http://www.exploracja.cyberdusk.pl/phpbb2/viewforum.php?f=21dopiero zaczynają, ale mają dużo zapału. Oby tak dalej. Już nawiązałem kontakt integracyjny z Montim.Omi, a co z logiem stowarzyszenia?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 musze przysiąsc w jeden dzien z Lucą i cosik pokombinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Omi, ale ty wspominałeś że już coś masz. Ponadto Luca niedługo wyjeżdża. Mamy potężne tyły :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 tak ogólny zarys jest teraz tylko to sklecic razem w odpowiednim programem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Jeszcze to zobaczcie!http://www.pomorze.zp.pl/index.php?strona=3&id=11Aż się serce raduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Witam.Mariusz ta ostatnia strona nie jest aktualizowana od prawie dwóch lat.W kraju jest dużo różnych grup i grupeczek działających w sposób bardziej lub mniej legalny.Wiele z nich spotyka się na zlotach i wtedy są długie nocne rodaków rozmowy".Powinieneś kiedyś ze mną pojechać.Poznałbyś wielu naprawdę ciekawych ludzi.Omi.Czy już są ustalone szczegóły poniedziałkowego wyjazdu?Miejsce i czas?Chciałbym zadzwonić do Adama.Najlepiej zadzwoń albo napisz na maila.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 mysle ze z Ostrowa wyjedziemy o 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Witam.Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wszystkim kolorowych pisanek,uśmiechniętych baranków,mokrego dyngusa oraz dużo szczęścia na wykopkach.PassyPS.Dzwoniłem do Adama.W poniedziałek z nami nie będzie.Poradził mi,gdzie on by poszedł.Kierunek mamy dobry.Szczegóły,gdy się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 26 Marzec 2005 Autor Share Napisano 26 Marzec 2005 oki dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 omi i luca nie czekajcie na mnie nie mam jak sie dostac do ostrowa moze innym razem Udanych wykopow pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 Passy czy mozesz wkleic fotke tego tradytorka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Cześć,Jak było???? Wrzućcie maila.W przyszłą sobotę mamy spotkanie. Czy będzie gość specjalny"? Teraz chyba kolej na spotkanie w Ostrowie? Omi, gospodarzu....PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 oki to o 18 w sobote tam gdzie ostatnio czyli w Łolkowej Kuźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 hej jak tam w terenie załuje ze nie mialem czym sie dostac do ostro moze bede na spotkkniu :Ppzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 30 Marzec 2005 Autor Share Napisano 30 Marzec 2005 oki zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Cześć,Czemu nikt mi nie napisze jak udała się wyprawa w poniedziałek :(Omi, co z zapowiedzianym gościem specjalnym spotkania?Passy, mogę się zabeać z tobą do Ostrowa?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 Co do gościa to powie nam Passy ,a co do wyjazdu to pare łusek i guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 Mariusz podzwon po Kaliszu i powiedz kiedy spotkanie,ja w tej chwili nie mam takiej mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Witam.Ja jutro jestem w Częstochowie,ale napewno zdążę wrócić na spotkanie.Będę jechał przez Kalisz,to wstąpię Mariusz po Ciebie.Gdyby jeszcze ktoś chciał jechać,to są wolne miejsca.Adama nie będzie,bo właśnie hydraulik przyjdzie coś mu naprawiać,może następnym razem.Poza tym powiedział,że zastanawia się nad jednym pewnym stanowiskiem na które chce nas zaprowadzić.Pozdrawiam wszystkich.PassyPS.Jutro kontakt ze mną tylko przez telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Omi, puściłem SMS-y. Passy wstępnie zabieram się z Dyktą, ale jak się coś zmieni to dam wcześniej znać na telefon.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 oki to o 18 tam gdzie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2005 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.