the_tuna Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 i takie cuś..manlicher.......trafiony odłamkiem ale w ładnym stanie........jutro kolejna wyprawa jak coś będzie to wrzuce fotki.....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Witam.Ja dzisiaj szukałem pod śniegiem.Efekt to:stalowa klamra WHprawie nieczytelna,klamra alu bez wybrzuszenia z orłem oraz,co najciekawsze na niem.pozycjach z 45r. (30 km na zach od Odry)łuska mauzerowska z 38r. z orzełkiem w idealnym stanie.Pzdr.Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Połowa łusek mauserowskich na pozycjach niemieckich z 1945r w mojej okolicy to przedwojenne RP i dużo czeskiej produkcji, a reszta dopiero niemcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 my z michalemd na skladzie zlomu polski helm WZ 31 i luska mosiezna duzego kalibru ruska stan helmu na 4.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 jakies drzwiczki.nie musiałem ich wykopywać bo ktoś mnie wyprzedził ale pewnie był sam...i nie dał rady dźwigać:)wie ktoś może od czego to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 i jeszcze tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Za 0.7 Bolsa! jeździł na budowie jeszcze 3 lata temu. FRAMO V501 ...ok 1940r....i to wszystko co wiem ...może ktos ma jakieś info na jego temat????pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 te drzwiczki to fragment tylniej oslony silnika od panzerkampfwagen 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 oto dowod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Tominml: gratuluję znaleziska i ceny :)Zaglądnij na http://www.f-r-a-m-o.de/ - strona w trakcie budowy i dotyczy właściwie modelu V901, ale jest dużo zdjęć w galerii. Model V901 kombi był kiedyś do sprzedania w Sandomierzu, poza tym jeden nieco starszy od Twojego pojawia się na zlotach. Czasem można znaleźć takiego na ebay. Jeśli zbierasz stare samochody i szukasz różnych materiałów to pisz na priva, może akurat mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Dzięki za info. potrzebuje jeszcze jakichkolwiek prospektów do opla olimpi B coupe z 1966 bo mam go zamiar porzadnie odrestaurowac.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloma1 Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 podziemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloma1 Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 dół odznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloma1 Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloma1 Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 i jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 pare trafien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 z oficerskiej kantyny - niestety destrukt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 kanapka ale w zimowym kamo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 ciekawostka - jak na wykop - ksiazeczka wojskowa krasnoarmiejca -zachowane wpisy z 1942 roku.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 przedwczorajsza wycieczka...za oknem rano -8 a my w terenie:)jedna z dwóch..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.