kudi Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 witamw sobote na kanale Kino POlska o 14:45 bedzie emisja Pana Samochodzika na najstarszej wersji (z machulskim). najlepsza bylaby seria z Mikulskim. szkoda ze nie nakrecono calosci. mysle ze bylby to serial lepszy nawet od 4 Pancernych (dla eksploratorow oczywiscie :)pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 pan samochodzik to klasyka, he hepozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 czy ktoś może nagrał ten film ?? byłbym zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 Ja też... Chętnie bym wymienił na coś innego, bo akurat tego kanału nie mam.P.S. Kudi: czym jeździł Machulski w tym filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Pan samochodzik i wyspa zboczyncow ;) trzeba to zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 hejkto chce film niech napisze do mnie na GG badz mailem.GG566056kruku@poszukiwania.plpozdrawiamkruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mel Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 Witam tutaj jest linkhttp://www.osloskop.net/?cmd=show&id=7836 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.