Skocz do zawartości

Pierwszy fant 2005 roku

Magach7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!!

Ja wiem, że to nie tematyka, ani jeszcze 2005 ale oto co ja dziś znalazłem jak wróciłem do domu............

pozdr
Zocik

Napisano
moim pierwszym fantem jest to że odnalazł się wykrywacz który myślałem że mi ktoś 3 miesiace temu buchnął z działki. Okazało się że kolega który ma klucz od mojej działki zabrał wykrywacz by znaleść śrubę od talerzówki. Pozdrawiam
Napisano
Najpierwszy -kulka ołowiana ok 25mm. Potem kolejna, odłamek granatu artyleryjskiego (kulistego), duży kuty gwóźdź, jakaś ozdóbka - chyba nit do paska (wygląda jak nieco większa pinezka), okucie do pochwy, ale się rozpadło. No i błoto po kolana.
Napisano
Trochę łuseczek od mauserka, kilka naboi mauser i ppszka, dwa guziki groszki, jedna łucha 14,7 i to koniec 1 stycznia. Czyli sezon rozpoczęty, pogoda niezła:)))
Napisano
A ja znalazłem tygrysa niemieckiego w ogródku mojej babci w nawet ladnym stanie.Niechcaco zniszczyłem pobliski dom.
Oczywiscie to wszystko pod wpływem alkocholu ;)
Napisano
Frozzer masz farta do tych klamer :) Ja tylko łuski 7,62 od Mośka i guziczki ,ale te głądkie. Tylko jeden dopiero z orłem...

pozdrawiam

bjar_1
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam, w nowym roku wyjąłem starego poniemieckiego oskarda, łuseczkę od mosina, widły :), nosidełka do pocisków, zieloną małą butelkę chyba po piwie,bolec do przyczep, łańcuch i inne duperele
Pozdro. Gudek
Napisano
02.01.20005
zamek od ppsz,łuski od dszk(3szt.),20zł76r.M.Nowotko,
łuska I-wś. 7.92x57 bicia((08 S S 1),łuska mosin(ślepak-38 17),zamki,zawiasy i ruszt od pieca.
pozdrawiam-arti.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie