Skocz do zawartości

Lost Batalion

mac

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Oglądał ktoś aginiony Batalion" ? Uważam że jest za...bisty. Na miarę Szeregowca Rayana. Co o nim sądzicie ??
Napisano
Salve,

W/g mnie film jest dobrze zrobiony. Duzo sprzetu (niestety) amerykanskego z I w.s. Niespotkalem do tej pory DVD (ogladalem ladny czas temy na VHS) ale kiedys pewnie dorwe wiec sobie zafunduje.
Szkoda, ze nikt nic takiego nie nakrecil z armia rosyjska z I.w.s. Jedynie gdzie sobie mozna troche popatrzec na carskie rzeczy to obie wersje doktorza ziwago i cyrulika syberyjskego...

Pozdrawiam

Gandalf de Grey
Napisano
no niestety nie podzielam waszych wrazen, wg film b.slaby. co najbardziej mnie urzeklo" to ten koszmarny amerykanski patetyz. niemcy walacy w gacie na sama mysl ze maja przed soba gangsterow z NY( francuzi sie wycofali jak nalezy...), takich filmow juz widzialem kupe. do idealu jakim wg mnie jest ladowanie na omaha w szergowcu" nawet nie ma co porownywac i napewno nie chodzi mi tu o efekty. jako jeden z nielicznych pokazal ze kule nie wybieraja i nawet jezeli jestes amerykanskim gangsterem pelnym bohaterstwa itp itp to w obliczu stali i ognia" jest sie niczym
Napisano
no niestety nie podzielam waszych wrazen, wg film b.slaby. co najbardziej mnie urzeklo" to ten koszmarny amerykanski patetyz. niemcy walacy w gacie na sama mysl ze maja przed soba gangsterow z NY( francuzi sie wycofali jak nalezy...), takich filmow juz widzialem kupe. do idealu jakim wg mnie jest ladowanie na omaha w szergowcu" nawet nie ma co porownywac i napewno nie chodzi mi tu o efekty. jako jeden z nielicznych pokazal ze kule nie wybieraja i nawet jezeli jestes amerykanskim gangsterem pelnym bohaterstwa itp itp to w obliczu stali i ognia" jest sie niczym
Napisano
Napisano
Osobiście cieszę sie z każdego nowego filmu wojennego. Niestety w tym wwypadku nie wiem czym się ekscytować. Ostatnio obejrzałem kilka nowych produkcji i w jednych a to sprzet jest ok a to fabuła kiepska a to gra aktorów marna... Tutaj lipa w przypadku fabuły, chociaż oparta, na faktach została zabita przez amerykański patetyzm i kiepską grę aktorów. Cóż sprzęt nie zrekompensuje reszty. Mam ten film na CD i jeszcze po niego nie siągnąłem drugi raz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie