OnyX Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Witam!Posiada ktos z was fotki swoich manekinów ubranych w mundury i sprzęt? Bardz miło było by pooglądać takie fotki pewnie niejedna osoba marzy o własnym np ja - jestem w stanie kompletowania org ekwipunku. z góry dziekuje za fotki ,pzodro -=OnyX=-
bolas Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 stary dobry Jaś Kowalski za czasów gdy pewna dama nie wygnała go z mego pokoju hehehe - dawno temu :)
bolas Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 czyli moja ulbiona postac amunicyjnego rkm wz.28 :)
bolas Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 no z chęcią zobaczę jakieś wasze manekiny ... :)
wędrowiec39 Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 witam,ach te Damy! :-))) ani krztyny zrozumienia dla naszego Fantastycznego Hobby !:-))Ja co prawda manequina żadnego nie wystawiałem, ale na szafie w sypialni onegdaj leżał hełm US Army m1 z pokrowcem leafpattern i paroma gadżetami zatkniętymi za gumę (repellent, papierosy, otwieracz do konserw, zapałki i takie tam - wszystko - podobnie jak hełm i pokrowiec nań - oryginalne, datowane na lata 68-70 czyli ,,rozkwit'' wojny w Wietnamie) no i moja tzw. Lepsza Połowa z podziwu godnym uporem metodycznie odsuwała mi go w najdalszy kąt szafy tak, aby broń Boże nie był widoczny. Za każdym razem jednak ja przesuwałem go na krawędź szafy, żeby widoczny był w całej okazałości. Taka wojna podjazdowa trwała kilka tygodni i zakończyła się... moim zwycięstwem! Ja tymczasem, w zapale bitewnym, przystąpiłem do ofensywy. Ze stojącej w tejże sypialni półki zapełnionej do cna ksiązkami opróżniłem dwie środkowe, ksiązki rozmieściłem strategicznie w innych rejonach mojego mieszkania a na półeczkach umieściłem kolejne fanty z epoki Drugiej Wojny Indochińskiej. I co? Pełen sukces! Koleżanka Małżonka zmęczona partyzanckimi zagrywkami, dała za wygraną... Czy aby na pewno? :-))Pół roku później urodził nam się syn. Półka powędrowała do piwnicy, a moje fanty do kartonów pod łóżko córki. Na miejscu półki zaś stanęło dziecinne łóżeczko:-)Est Modus In Rebus - jak mawiał ongi Zagłoba...:-))Kobiety to Piekielne Narzędzia, powiadam Wam :-))w
Forteca Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 Co prawda mundury i sprzęt nie moje, tylko znajomego, ale do powstania manekinów trochę sie przyczyniłem:1. CK zuchy zimą
Forteca Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 na wojnie dzieją się makabryczne rzeczy...
OnyX Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Napisano 17 Grudzień 2004 Dzieki chłopaki za fotki :) na poczatku stycznia bedzie fotka mojego - jak dobrze pujdzie :)pozdro -=OnyX=-
ariks Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 na razie manekina nie mam ale to tylko kwestia czasu wiec założyłem tą kurtke niemiecką wz 14 na siebie. Kurtka na zdjeciu bez patek, pagonów i orła ale juz wszystko mam oryginale i doszyte
galicya Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 Witam.Gratuluje tematu postu.Fajny pomysł na zime.Pierwsze foto to starszyna".
marek123 Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 galicya ty jestes z Krosna na podkarapaciu???
ariks Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 Do Galicji ? Czy ten pokrowiec na hełmie to oryginał czy szyty z resztki oryg.celty w obecnych czasach ??? Fajne manekinki Gratulacje !!!!! Jak jestes z Podkarpacia to ja tez !!!
bolas Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 ale zajebisty sowiecki sołdat ... !!!!!!!!!! rewelacja :) Macie jeszcze jakies ? To i ten niemiec to hcyba jakies mzuem ?
bolas Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 no to jeszcze dwie fotki jasia w wyadniu zimowym w płąszczyku ...
galicya Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 Witam.Tak jestem z podkarpacia(zgodnie z ksywką).Pokrowiec jest niestety tylko wierną repliką.Pozdrawiam.No i oczywiście dzięki za pozytywne opinie!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.