Skocz do zawartości

do redakcji - boicie sie?

Frozzer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
=> 2A
Z calym szacunkiem do Ciebie jak i Twojej wiedzy, ale mam prosbe. Czy moglbys pisac swoje posty na forum bardziej przystepnym jezykiem, bo nieraz mam wrazenie, ze uzywasz jezyka naszych dziadow czy, ze tak sie wyraze, o zabarwieniu socjalistycznym. Ciezko mi sie to czyta a i z rozumieniam jest roznie, przy czym zaznaczam ze inne posty rozumiem i czytam bez problemu.
Powtarzam, nie czepiam sie tylko zwracam sie z prosba.
Pozdrawiam
Napisano
Rany Julek! Bocian napisał o mnie,że ja coś tam... i pierwsy raz nie ochrzanił. pójdę się upić ze szczęścia albo jeszcze nie wiem co zrobię. Dzieci będą ze mnie wreszcie dumne.
Napisano
Rany Julek! Bocian napisał o mnie,że ja coś tam... i pierwsy raz nie ochrzanił. pójdę się upić ze szczęścia albo jeszcze nie wiem co zrobię. Dzieci będą ze mnie wreszcie dumne.

Ech Jacenty Jacenty, to wlasnie przyklad gadania dla samego faktu gadania. Takie coś powoduje rozmemłanie forum.
I jak dobrze sobie przypominam to dopiero za przedostatnim razem Cie ochrzanilem. Wcześniejsze nasze dyskusje były mniej nasiąknięte adrenaliną.
Napisano
Bocian przyjacielu dlaczego od razu rozmemłanie ? Sienkiewicz napisał trylogię i jakoś nikomu nie przeszkadza w czytaniu, że jest długa...tylko nie dobij mnie kontrą o dziełach Lenina :)
Napisano
Już raz napisałem, dlaczego artykuł o SdKfz.7 jest śmieszny lecz moją wypowiedź skasowano. Napisałem, że mogę podarować autorce wiadro bezcennych-wg. niej nakładek na gąsienice, żeby nie pisała takich dyrdymałek. Ponadto napisałem, że żadne zdjęcie oraz tekst nie potwierdza, że jest to SdKfz.7/2. Więcej - tekst sugeruje, że jest to SdKfz.7 - ciągnik do armaty 8,8cm. Gdyby to był SdKfz.7/2 to miałby on charakterystyczną podłogę z podstawą pod flaka 3,7cm - a na zdjęciach mamy gołe podwozie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie