the_tuna Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 kvk II... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 guziczki belgijskie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 srebny sygnet.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 pochwy do bagnetów do mausera,łuska do flaka 20mm,śledz do celty,nakładki na gąsienice,podstawa do notka ,magazynek do g43,zapalnik do m39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 bagnet mauser niemiecki i czeski,tył do panzerschreka,ogniwko od czegoś...:),medale, monety,guziki oraz syf, mydła i powidła;)do nastepnego razu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 tuna, rozumiem iż to z ziemianek?Coś mi tu trąci środkiem wyspy sobieszewskiej, może mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 nie potwierdzamy ale też nie zaprzeczamy:)hmmm a ziemianki?/no cóż pewnie jak zwykle zaraz przypiszą nam wszystkie niezakopane dziury w lesie...:)dla bjara:co do gościa z 72 D.P. to potrzebuje jeszcze kilku dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 ładne te wyspowe fajndy. mi tam nic nie wychodziło .dozucam dzisejsze blachy.przy okazji czym sie rozniła zwykla kompania w batalionie genadierskim od kompani strzelców w tymze????pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Nowy wątek a fanty sprzed 2 tygodni. Obiecałem fotkę jeszcze w starym wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 no i kilka łuseczek 20mm. z tego samego dnia... Po wstępnym oczyszczeniu ładnie widoczne bicia. :) Fotki robione dopiero dziśPozdr. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 trójmiejski park krajobrazowy:)niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 sorry ..jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 dzisiaj...pf 6om,trzonkowce m24,jajca (na zdjęciu jedno w rzeczywistości było ich kilka więcej tak samo z trzonkami:),5 magazynków do mp40 i przyząd do ładowania amo do mp,zamek do flaka 20mm,coś od czegos po prawej stronie,przybornik do mausa,amo do rakietnicy,zamek do mausera,oliwiarki ,wyciory i takie tam inne cześci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 strzał bodryla...była na pasie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 takie cuś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 niestety czysta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 swt ...a raczej to co z niego zostało....to już koniec dzisiejszych trafień...pozdro dla wszystkich ...bodryl i chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Gratuluję, swoją drogą ciekawi mnie gdzie namierzyliście takie ciekawe miejsca w Trójmiejskim? (oczywiście pytanie retoryczne, bo kto zdradzi takowe:))Ach, gdzie te czasy kiedy chodziłem w wigilę kopać...Jutro idę kupować z żoną prezent dziecku....takie czasy.Na wszelki wypadek naładuję też XLT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Witamthe_tunaTo ogniwo które prezentujesz na zdjęciu jest prawdopodobnie od sdkfz 7.Inna nazwa to Opel Maultier.Mam też takie dwa ogniwa.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 1air1 dzięki na info...mieliśmy jechać dziś czochrać teren ale niestety spadł śnieg który w połączeniu z kacem dał nam argument przemawiający za tym żeby jednak pozostać w domu...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 prawdziwy poszukiwacz the tuna niczego sie nie boi!!hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 A ja dzis byłem na moim ulubionym dresiarskim terenie:)Pierwsze trafienie to cała łudka pierwszo wojenna z nabojami (1913rok) super stan , kolega 2 łuski z nabojami do masa, na koniec miałem swoje trafienie zycia a nawed dwa :) wrzuce fotki za jakies 30 minut jak je oczyszcze z piasku:)pzodro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Fotki pod adresem:http://img139.exs.cx/img139/9504/m11my.jpghttp://img140.exs.cx/img140/3242/m20ok.jpgsa to fotki zrobione jak je do domu przyniosłem - nic nie czyszczone teraz są o wiele ładniejsze:)pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 hehehehe...czy berety muszą zawsze lezeć w koplecie ze szturmakami:)kiedyś widziałem taki sam komplet tyle że jakieś 15 km dalej na wschód:) jak mi powiesz że jeszcze z jednego doła to się naprawde usmieje:)gratuluje...wychaczyłeś coś czego mi ostatnio brakowało:)co do miejsca to trzymaj je dla siebie ..nie potrzebujemy tam...rzeszy ludzików...pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.