jack61 Posted December 7, 2004 Author Posted December 7, 2004 Panie i Panowie k woli przypomnienia 5 grudnia mineła kolejna rocznica urodzin MARSZAŁKA !!!!!!!Moze cos w tym temacie popiszemy?pzdr Jack61
ms Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 to pewnie czas zacząć marsz, na Belweder, a moze na inny gmach...
dominiczeq Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 No to żeby się Marszałek na nas nie obraził to na początek trzeba mu napisać porawnie nazwisko...PIŁSUDSKI. Pozdr.
jack61 Posted December 7, 2004 Author Posted December 7, 2004 I to jest to Panowie /Panie/ aby potrzeba było prawie 40 minut aby nawet pisownia// błędna // została wyłapana .Dobrze wiem kolego dominiczeq jaka jest pisownia nazwiska Marszałka poniwaz mieszkam na ulicy Jego imienia.Dziwi mnie tylko ze przez czas 40 minut nikt tego nie podłapał / a odsłon było kilka / choć o wiele mniej niz w temacie II WW/.Pzdr Jack61
marecki. Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 a mi się podobał marsz gurników w rumuni , kilka lat wstecz :))))
Albert Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Widzisz Jack jakie jest zainteresowanie i wiedza najwiekszym i jedynym mezem stanu w Polsce(w XX w.)!
Boruta Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Piłsudski był wporzo. Gorzej z jego pogrobowcami.Pozdrawiam
omi30 Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 zalezy jak dla kogo był spoko ;-) tak sie składa ze w moim rodzinnym miescie raczej nikt nie lubił Pisudskiego a raczej witano i hełpiono Hallera,to wiem z relacji moich dziadków a tak na marginesie gdyby nie powstanie Wielkopolskie notabene jedyne udane w Polsce,nikt wraz z marszałkiem Piłsudskim nie upomniał by sie o zachodnie tereny Polski pzdr.omi30
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.